ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acțiunea Unionistă 2012 anunță într-un comunicat că mișcarea politică „România Mare în Europa”, lansată duminică la București, va avea în centrul preocupărilor sale protejarea familiei din România. De asemenea, în primă instanță, în rândurile formațiunii vor fi admiși ca membri numai cei care au votat la referendumul din octombrie 2018.  Un alt obiectiv al formațiunii politice este unificarea spirituală și de facto a românilor, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, precizează comunicatul. 


Prezentăm mai jos textul integral:

”Referendumul pentru definirea familiei în Constituție a suscitat interesul a milioane de români. Boicotul generalizat din partea clasei politice și mass-media, dar și manipularea și dezinformarea cetățenilor a condus la invalidarea consultării populare din octombrie 2018. Opțiunea pentru familia tradițională a trei milioane și jumătate  de români a fost ignorată de toate partidele politice din România.

 Mișcarea politică ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA, lansată duminică la București, a anunțat că în centrul preocupărilor sale se află protejarea familiei din România și că, în primă instanță, în rândurile sale vor fi admiși ca membri numai cei care au votat la referendumul din octombrie 2018.

„Familia este baza oricărei societăți sănătoase. De aceea, este vital ca societatea să stimuleze constituirea de familii, să sprijine și să apere familia. Membrii unei familii au o legătură de sânge, dar și una de ordin spiritual, integrate în unitatea complexă a neamului”, se arată în prezentarea mișcării politice.

 Unificarea spirituală și de facto a românilor, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea capitalului autohton sunt alte obiective ale mișcării politice ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA, care ulterior, potrivit inițiatorilor, se va transforma într-un partid de orientare conservatoare, profil inexistent în ofertele politice din ultimii 30 de ani.
Cei care doresc să se înscrie ca membri în mișcarea ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA o pot face la adresa https://www.mareineuropa.ro/membri.
La această adresă puteți accesa materialul video de la Congresul de constituire a mișcării politice: https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/367862723898147/”.