Acțiunea Unionistă 2012 anunță într-un comunicat că mișcarea politică „România Mare în Europa”, lansată duminică la București, va avea în centrul preocupărilor sale protejarea familiei din România. De asemenea, în primă instanță, în rândurile formațiunii vor fi admiși ca membri numai cei care au votat la referendumul din octombrie 2018.  Un alt obiectiv al formațiunii politice este unificarea spirituală și de facto a românilor, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, precizează comunicatul. 


Prezentăm mai jos textul integral:

”Referendumul pentru definirea familiei în Constituție a suscitat interesul a milioane de români. Boicotul generalizat din partea clasei politice și mass-media, dar și manipularea și dezinformarea cetățenilor a condus la invalidarea consultării populare din octombrie 2018. Opțiunea pentru familia tradițională a trei milioane și jumătate  de români a fost ignorată de toate partidele politice din România.

 Mișcarea politică ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA, lansată duminică la București, a anunțat că în centrul preocupărilor sale se află protejarea familiei din România și că, în primă instanță, în rândurile sale vor fi admiși ca membri numai cei care au votat la referendumul din octombrie 2018.

„Familia este baza oricărei societăți sănătoase. De aceea, este vital ca societatea să stimuleze constituirea de familii, să sprijine și să apere familia. Membrii unei familii au o legătură de sânge, dar și una de ordin spiritual, integrate în unitatea complexă a neamului”, se arată în prezentarea mișcării politice.

 Unificarea spirituală și de facto a românilor, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea capitalului autohton sunt alte obiective ale mișcării politice ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA, care ulterior, potrivit inițiatorilor, se va transforma într-un partid de orientare conservatoare, profil inexistent în ofertele politice din ultimii 30 de ani.
Cei care doresc să se înscrie ca membri în mișcarea ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA o pot face la adresa https://www.mareineuropa.ro/membri.
La această adresă puteți accesa materialul video de la Congresul de constituire a mișcării politice: https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/367862723898147/”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews