ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu puternic a izbucnit marți în Parcul IOR din București. Pompierii au transmis că incendiul s-a întins pe o suprafață de 4000 mp. La intervenție au participat 4 autospeciale de stingere, potrivit Antena3.

Mai mulți localnici au postat imagini pe Facebook și spun că nu este prima oară când asemenea incendii au loc în zonele abandonate ale parcului. 

Oamenii au făcut sesizări în ultimele luni și chiar au protestat în fața Primăriei generale pentru salvarea copacilor din acele zone.

"S-a dat foc intenționat la partea retrocedată din Parcul IOR, cea în care copacii au fost otrăviți sistematic până s-au uscat, acum i-au dat și foc", acuză un localnic.
 
„Nu, nu e o insulă grecească !!!

Și nici sudul Italiei !!!

Este parcul copilăriei mele și al prietenilor mei din cartier”, a mai scris cineva.
 
Incendiul a izbucnit chiar în zona în care unii dezvoltatori plănuiau să înceapă lucrările un complex rezidențial de lux.