ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un muncitor de 56 de ani care lucra la spații verzi în cartierul clujean Mănăștur, a decedat, luni, cel mai probabil în urma unui infarct. Omul a căzut pur și simplu la pământ în mijlocul unui loc de joacă pe care trebuia să-l amenjeze.

ISU Cluj a intervenit rapid însă, din păcate, n-a reușit să-l resusciteze, informează Cluj24.ro.

Nici defribilatoarele israeliene aduse de Arafat nu i-au fost de folos.

„A fost solicitat echipaj medical în cazul unei persoane, bărbat, 56 ani. A fost alocată la caz ambulanța SMURD terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca. Echipajul a efectuat manevre de resuscitare de la ora 13.34 până la 14.15. Persoana nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul”, a transmis ISU Cluj.

Tot la Cluj-Napoca și tot ieri, profesoara Codruța Luminița Mureșan, care preda informatica la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, s-a stins din viață la doar 45 de ani. 

Profesoara era internată la Cluj Napoca la secția de Hematologie din Cluj, cu probleme grave de sănătate, potrivit publicației Alba24, citată de Realitatea Plus. Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a lansat în urmă cu două zile un apel de donare de sânge pentru ea, însă a fost prea târziu.

„Din nefericire, trebuie să confirm această veste care ne-a zguduit pe toți. Doamna Mureșan a fost o adevărată valoare pentru colegiul nostru și lipsa dânsei va lăsa un gol în sufletele noastre”, a declarat Prof. Valer Cerbu, directorul instituției de învățământ pentru presa locală.

„Cu credință în viața fără de sfârșit, încredințăm milostivirii divine sufletul prietenei noastre, Codruta Muresan, care astăzi s-a înfățișat înaintea lui Dumnezeu!

Suntem recunoscători pentru pasiunea și dăruirea cu care L-a slujit în Acțiunea Catolică, în calitate de consilier național al sectorului copii (2009-2020) din partea ASTRU BLAJ,

Chipul ei senin și privirea blândă, modestia și dorința de a ajuta, le păstrăm vii în inimă noastră! Dumnezeu să o răsplătească cu fericirea veșnică!”, a scris Acțiunea Catolică din România, care a publicat și o fotografie cu regretata profesoară (dreapta imaginii) alături de pr. Francisc Doboș (stânga imaginii), un cunoscut partener de propagandă vaccinistă al lui Vasile Bănescu de la Patriarhia Română.