ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul lanțului farmaceutic „Galenus” Costică Florea a fost înmormântat, duminică, la Scoarța, după un infarct în propria farmacie.

Bărbatul a lucrat, în trecut, la Farmexim, prima companie de import și distribuție de medicamente și produse farmaceutice din România postdecembristă, iar în urmă cu aproximativ doi ani venise în firma Galenus SRL pentru a se ocupa de administrarea afacerii, informează GorjOnline.

Ambulanța a fost alertată, vineri dimineața, în jurul orelor 9,00, de personalul farmaciei ”Galenus” din Tg-Cărbunești, după ce directorul lanțului farmaceutic a făcut infarct și a murit subit. Constantin Florea tocmai revenise în farmacia din Tg-Cărbunești și își luase un pahar cu apă. Erau ultimele clipe din viața sa. S-a așezat pe un scaun și a căzut dintr-o dată, fără să mai apuce sa bea din pahar. Angajații farmaciei au sunat la 112, însă echipa medicală de la Ambulanță nu a mai putut să-i salveze viața, în ciuda manevrelor de resuscitare. Practic, bărbatul a murit subit, scrie sursa citată. Constantin Florea avea 54 de ani.

Galenus SRL deține mai multe puncte farmaceutice în câteva comune din Gorj, precum și în orașele Tg-Jiu și Tg-Cărbunești. Firma a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 13,6 milioane de lei (2,7 milioane de euro) și profit de 423.000 de lei, încheie știrea GorjOnline.