ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul lanțului farmaceutic „Galenus” Costică Florea a fost înmormântat, duminică, la Scoarța, după un infarct în propria farmacie.

Bărbatul a lucrat, în trecut, la Farmexim, prima companie de import și distribuție de medicamente și produse farmaceutice din România postdecembristă, iar în urmă cu aproximativ doi ani venise în firma Galenus SRL pentru a se ocupa de administrarea afacerii, informează GorjOnline.

Ambulanța a fost alertată, vineri dimineața, în jurul orelor 9,00, de personalul farmaciei ”Galenus” din Tg-Cărbunești, după ce directorul lanțului farmaceutic a făcut infarct și a murit subit. Constantin Florea tocmai revenise în farmacia din Tg-Cărbunești și își luase un pahar cu apă. Erau ultimele clipe din viața sa. S-a așezat pe un scaun și a căzut dintr-o dată, fără să mai apuce sa bea din pahar. Angajații farmaciei au sunat la 112, însă echipa medicală de la Ambulanță nu a mai putut să-i salveze viața, în ciuda manevrelor de resuscitare. Practic, bărbatul a murit subit, scrie sursa citată. Constantin Florea avea 54 de ani.

Galenus SRL deține mai multe puncte farmaceutice în câteva comune din Gorj, precum și în orașele Tg-Jiu și Tg-Cărbunești. Firma a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 13,6 milioane de lei (2,7 milioane de euro) și profit de 423.000 de lei, încheie știrea GorjOnline.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews