ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Irene Mariane Tătaru, profesoară din Craiova, informează:
„A fost mare susținător al campaniei de injectare și, totusi, văd mulți că-l admiră, păi, ce folos dacă a susținut o crimă! Oare câți mediciniști de la UMF Craiova au fost nevoiti să se injecteze din cauza lui?
Eu cred că există destinul, dar tot trebuie să alegi dacă îl accepți sau nu.
S-a raspandit ideea in mediul online și pagina mea că a murit de cancer, mare minciuna, a murit intr-o rezerva dim spital din cauza unei probleme la inima. Unii ați face orice sa acoperiți adevarul! Plus că omul era dozat triplu. Informația este sigura 100%.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ: Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, coordonator al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, a încetat din viață, la 47 de ani, anunță reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, potrivit Gazetei de Sud.

Mihai Ioana a fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea științifică și relații internaționale.

„Comunitatea Universității de Medicină și Farmacie din Craiova deplânge trecerea în neființă, pe 17 ianuarie 2023, a prof. univ. dr. MIHAI IOANA, profesor, cercetător, coleg și prieten de neînlocuit.

Cariera sa a însemnat o excepțională activitate dedicată catedrei, dar și cercetării științifice în genetica medicală, domeniu cu care s-a identificat și în care a excelat. Coordonator al Laboratorului de Genomică umană al UMF Craiova (din 2007), al Centrului Regional de Genetică Medicală Dolj, s-a dovedit un adevărat spirit vizionar și reformator, un profesor exigent cu sine și generos cu toți din jurul său.

Prof. univ. dr. MIHAI IOANA și-a asumat și responsabilități administrative academice. A fost prodecan al Facultății de Medicină, apoi prorector al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, având în coordonare prorectoratul cu cercetarea științifică și relații internaționale.

Rămâne un exemplu, un reper prin tot ceea ce a construit, prin deosebitul spirit colegial pe care l-a cultivat în întreaga sa existență!

Condoleanțe familiei greu încercate în aceste clipe!

Dumnezeu să-l odihnească!", a transmis UMF Craiova.

Profesorul a participat în urmă cu un an la campania pro-vaccinare, a TVR Craiova, „Împreună învingem pandemia”. 

 
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îi deplânge, de asemenea (în mod comunist), trecerea în „neființă”. Nu mai bine, dacă tot erau prieteni, i-ar investiga cauza reală a morții subite?
 
„IN MEMORIAM Prof. Univ. Dr. Mihai Ioana

Unul dintre cei mai importanți geneticieni ai României și ai Europei a trecut în neființă! A iubit oamenii, le-a alinat suferința și întotdeauna și-a ajutat necondiționat colegii și prietenii! Îi mulțumesc lui Mihai pentru ceea ce a făcut pentru medicina românească și pentru onoarea pe care ne-a făcut-o în calitate de sfătuitor!
Drum lin, dragă Mihai! Te iubim și te respectam!”, a scris ministrul: