ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta handbalistă Rapid Ecaterina Mihaela Drăghici a fost înmormântată azi la Cimitirul Mărcuța din București. În vârstă de doar 34 de ani, ea a murit subit în noaptea de luni spre marți, lăsându-și în urmă soțul și copilașul.
 
Pe data de 25 mai 2021, Katy Mihaela Draghici s-a fotografiat vaccinându-se într-un cort de campanie și a postat pe Facebook, alături de fotografie, mesajul „Gata și rapelul!”.
 
Între 28 și 29 iunie avea să fie gata și firul vieții - potrivit medicilor, un stop cardio-respirator. Anunțul devastator a fost făcut pe social media de clubul sportiv din Giulești, la care a activat în perioada ei de apogeu:

„Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. 
Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României. 
După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Rulmentul Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2009 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet. 
În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins.
A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni.
Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum, o pot face astăzi de la ora 14:00 la Cimitirul Mărcuța din București. 
Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis pe Facebook Clubul de Handbal „Rapid” București joi, 1 iulie 2021. 
 
Pe Facebook, fanii își pun întrebări
 
Numeroși comentatori au pus întrebarea despre cauza morții tinerei sportive pe pagina de Facebook a Clubului Rapid, dar n-au primit nici un răspuns:
 
„De la vaccin ? Cauza morții ? Condoleanțe !”, a scris Daniela Lascu.
 
„Cauza morții? S-a vaccinat cumva și s-a pus batista pe țambal? Plebea nu are dreptul să știe sau creierul a devenit un simplu ornament?”, se întreabă Mihaela Radu.
 
„Dumnezeu s-o odihnească în pace! Dacă nu se vaccina nu murea!”, a scris Florentina Durneanu.
 
Alte comentarii similare au erupt pe Facebook:
 

„Stop cardio respirator la 34 de ani! În ultima vreme cam multe decese cu acest diagnostic! Oare de ce?!”, s-a întrebat Lucian Burcea.

„Lucian Burcea, vaccinul bată-l vina!!!”, i-a răspuns Tiana Tiana.

„Lucian Burcea știm mulți de ce! Dar alții, și mulți la număr nu cred nimic din ce se întâmpla! Ei se „imunizează” pentru vacanță! Creier lipsă!”, a mai comentat și Laurențiu Dobre.
 

„Dumnezeu să o odihnească.
De ce presa nu spune că era vaccinată? E suspectă moartea unei foste sportive de performanță, care nu a avut probleme de sănătate. Și doar 34 ani!
Rușine tuturor gunoaielor care s-au vândut pentru bani și ascund adevărul!”, a tunat Malea Nicu.

„Dumnezeu să o odihnească! Dacă s-a vaccinat, ea a ales!”, a conchis Mioara Felicia Sincu.

„DOAMNE, NE MOR TINERII! DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ, VEȘNICĂ POMENIRE!”, a exclamat Elena Rusu.
 
Puteți scrie în rubrica de comentarii a acestui articol, unde nu riscați să vă loviți de cenzura Facebook. Noi nu vom da verdicte, doar am prezentat faptele. Dumnezeu s-o ierte pe defunctă, iar pe cei rămași să-i înțelepțească!