ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a înregistrat al doilea deces de Covid din această săptămână al unei persoane vaccinate anti-Covid în județul Sibiu. Este vorba de o femeie de 64 de ani, vaccinată cu Pfizer și internată în Spitalul Municipal Mediaș din data de 30 august, după cum a informat Ora de Sibiu, neuitând să sublinieze că femeia avea și comorbidități. Însă, ne aducem aminte că înainte de apariția vaccinului, orice comorbiditate era înregistrată ca deces Covid, după care, de când lumea se injectează cu serurile experimentale, toate decesele sunt puse pe seama comorbidităților, nu a injecției. Stau mărturie în acest sens rapoartele lunare ale INSP în care sunt recunoscuți peste 500 de morți de Covid vaccinați cu prima sau ambele doze de ser anti-Covid, dar despre care se declară cu „responsabilitate” că nici măcar unuia nu i s-a tras sfârșitul de la „vaccinurile” insuficient testate.

Cu o zi în urmă, în județul Sibiu a fost raportat primul deces (din această săptămână, că au mai fost și alții n.r.) al unui om vaccinat infectat cu Covid. link

În județul Sibiu, de la începutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 un număr de 26873 de persoane (dintre care 24 confirmate în ultimele 24 de ore). Până la data curentă au fost vindecate 21.539 de persoane, iar 1077 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 62 persoane, dintre care pe ATI 9 persoane. La nivelul județului Sibiu, în ultimele 24 de ore, s-au efectuat 707 teste, a informat Andreea Ștefan, responsabila cu presa din partea Prefecturii Sibiu.