ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Străzilor București a început, de luni, 15 februarie, plombarea gropilor apărute în carosabil pe arterele din București, din cauza precipitațiilor căzute în aceasta iarnă, informează un comunicat al Primăriei Municipiului București.

Aceste reparații vor fi provizorii, cele permanente, cunoscute de șoferii din Capitală ca Marea Plombare, urmează să fie realizată în această primăvară. În paralel, deținătorii de rețele au fost somați să intervină pentru asfaltarea fisurilor apărute în jurul căminelor de vizitare ale rețelelor edilitare.

Astfel, conform calendarului lucrărilor de reparații, se va acționa după cum urmează:

15.02.2016
Șos. București-Ploiești
Bd. Ficusului
Șos. Kiseleff

16.02.2016
Str. Jiului
Str. Natației
Calea Griviței
Str. Clăbucet

17.02.2016
Șos. Chitilei
Bd. Laminorului
Bd. Mărășești

18.02.2016
Str. N. Caranfil
Șos. Pipera
Str. Avionului
Str. Aviator Alexandru Șerbănescu

19.02.2016
Bd. 1 Decembrie 1918
Str. Brățării
Bd. Liviu Rebreanu
Aleea Barajul Dunării
Bd. Lucrețiu Pătrășcanu

Potrivit comunicatului, inspectorii Administraței Străzilor București și inspectorii Primăriei Municipiului București vor monitoriza în continuare străzile din Capitală, în vederea identificării și remedierii gropilor apărute.