Administrația Străzilor București a început, de luni, 15 februarie, plombarea gropilor apărute în carosabil pe arterele din București, din cauza precipitațiilor căzute în aceasta iarnă, informează un comunicat al Primăriei Municipiului București.

Aceste reparații vor fi provizorii, cele permanente, cunoscute de șoferii din Capitală ca Marea Plombare, urmează să fie realizată în această primăvară. În paralel, deținătorii de rețele au fost somați să intervină pentru asfaltarea fisurilor apărute în jurul căminelor de vizitare ale rețelelor edilitare.

Astfel, conform calendarului lucrărilor de reparații, se va acționa după cum urmează:

15.02.2016
Șos. București-Ploiești
Bd. Ficusului
Șos. Kiseleff

16.02.2016
Str. Jiului
Str. Natației
Calea Griviței
Str. Clăbucet

17.02.2016
Șos. Chitilei
Bd. Laminorului
Bd. Mărășești

18.02.2016
Str. N. Caranfil
Șos. Pipera
Str. Avionului
Str. Aviator Alexandru Șerbănescu

19.02.2016
Bd. 1 Decembrie 1918
Str. Brățării
Bd. Liviu Rebreanu
Aleea Barajul Dunării
Bd. Lucrețiu Pătrășcanu

Potrivit comunicatului, inspectorii Administraței Străzilor București și inspectorii Primăriei Municipiului București vor monitoriza în continuare străzile din Capitală, în vederea identificării și remedierii gropilor apărute.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews