ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară de la Universitatea de Arhitectură, al cărei profil pe Facebook este plin de postări #Rezist, cu imagini de la protestele din Piața Victoriei,  o adevărată fană a lui Kovesi, a postat un mesaj in care spune că nu-și va primi studenții la curs, dacă nu sunt vaccinați.

Potrivit RTV, Magda Teodorescu, profesor la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, amenință pe rețelele sociale că nu-i va primi pe studenți la cursuri, dacă aceștia nu vor fi vaccinați împotriva coronavirusului.

Abia aștept să mă vaccinez. Nu voi primi în sala de curs studenți care nu sunt vaccinați!”, este mesajul postat de profesoară pe rețelele de socializare.

Postarea  acesteia a stârnit un val de reacții neagative pe internet, așa că mesajul a fost șters. 

Deși este profesor la o Universitate de stat și nu are dreptul de a impune vaccinarea obligatorie, Magda Teodorescu nu pare a ține cont de aceste aspecte.