ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Săptămâna trecută, în toiul discuțiilor din Parlament despre pașaportul de vaccinare brănduit digestibil drept certificat verde, cunoscutul vaccinist Adrian Streinu-Cercel, totodată senator PSD, s-a proțăpit la tribuna Senatului și a rostit adevărurile de care fug toți oficialii teleghidați ai țării. Și anume: că vaccinații se pot infecta (ba chiar și muri) și, de asemenea, pot transmite virusul SARS-COV-2 bine-mersi, dar în același timp pot să intre cu certificatul verde oriunde. Și-atunci, despre ce vorbim? Despre prostie sau plandemie? Filmarea, devenită virală, am preluat-o de pe pagina medicului Adrian Cacovean. VIDEO:

Notă: Cititorul nostru Elyan Nikolaos ne recomandă:

„Filmarea o puteti gasi la calitate buna pe site-ul Senatului in arhiva la "Ședința din data de 22 Septembrire 2021 - ora 12:00" - defilati pe filmare la 14:20. Exista varianta de a vizualiza pe site dar si varianta de a descarca filmarea (parca vad ca au de gand sa o stearga, asadar e buna de pus la pastrat filmarea respectiva). E interesant de vazut integral filmul: https://www.senat.ro/Live.aspx. De asemenea filmarea integrala a fost postata de Senat pe Facebook aici: https://www.facebook.com/601096316595944/videos/644162396988937 (sunt bine de mentionat aceste surse sa nu se trezeasca vreunul sa spuna ca filmarea a fost trucata).”
Mulțumim! Menționăm!

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews