ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, în toiul discuțiilor din Parlament despre pașaportul de vaccinare brănduit digestibil drept certificat verde, cunoscutul vaccinist Adrian Streinu-Cercel, totodată senator PSD, s-a proțăpit la tribuna Senatului și a rostit adevărurile de care fug toți oficialii teleghidați ai țării. Și anume: că vaccinații se pot infecta (ba chiar și muri) și, de asemenea, pot transmite virusul SARS-COV-2 bine-mersi, dar în același timp pot să intre cu certificatul verde oriunde. Și-atunci, despre ce vorbim? Despre prostie sau plandemie? Filmarea, devenită virală, am preluat-o de pe pagina medicului Adrian Cacovean. VIDEO:

Notă: Cititorul nostru Elyan Nikolaos ne recomandă:

„Filmarea o puteti gasi la calitate buna pe site-ul Senatului in arhiva la "Ședința din data de 22 Septembrire 2021 - ora 12:00" - defilati pe filmare la 14:20. Exista varianta de a vizualiza pe site dar si varianta de a descarca filmarea (parca vad ca au de gand sa o stearga, asadar e buna de pus la pastrat filmarea respectiva). E interesant de vazut integral filmul: https://www.senat.ro/Live.aspx. De asemenea filmarea integrala a fost postata de Senat pe Facebook aici: https://www.facebook.com/601096316595944/videos/644162396988937 (sunt bine de mentionat aceste surse sa nu se trezeasca vreunul sa spuna ca filmarea a fost trucata).”
Mulțumim! Menționăm!