ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cu profundă tristețe, Colegiul Național „Andrei Șaguna” anunță trecerea prematură în neființă (sic) a colegei noastre, distinsa profesoară Mariana Gavrilă, un dascăl de vocație, care, timp de peste 30 de ani, și-a dedicat viața acestei școli. Un gând pios în memoria Domniei Sale. Dumnezeu să o odihnească în lumina Sa!”, anunță Colegiul într-o postare seacă de ieri, 13 octombrie 2022, pe pagina sa de Facebook.

Căutându-i contul de Facebook am găsit 5 (cinci) Mariana Gavrilă cu doliu la fotografia de profil dar nici unul dintre acestea nu era al profesoarei de istorie respectate în Brașov. Coincidențele zilei.

Conform unei persoane care susține că îi era apropiată profesoara de istorie a suferit de o boală cronică pe care nu a dorit să o spună nimănui și a murit din cauza asta.

 

Muzeograful Ovidiu Savu îi evocă memoria în presa locală: S-a dus la Domnul un profesor emerit și un Om! IN MEMORIAM, profesor Mariana Gavrilă

Dumnezeu să o ierte!