ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Lorraine Day a încetat din viață la 10 noiembrie 2023. A fost o vizionară în domeniul sănătății și o apărătoare a creștinismului american.

Redăm un articol publicat în 2021 de colegii noștri de la SportTim, despre poziția doctoriței cu privire la vaccinurile cu ARNm:
 

„Foarte cunoscută inițiaților care urmăresc realitățile factuale obiective ale celor lumești, Dr. Lorraine Day a fost recent invitată în direct și pe Israeli News, fosta șefă a clinicii de chirurgie ortopedică la San Francisco General Hospital răspunzând întrebărilor lui Jana Bennun în legătură cu situațiile în derulare. Explicită în avertizările lansate peste ani prin nenumăratele sale expuneri, interviuri televizate, radiofonice sau intervenții online în legătură cu ce i se coace încet și sigur populației, fosta Profesor Asociat vreme de 15 ani la Școala de Medicină a Universității California San Francisco și vicepreședinte al Departamentului de Ortopedie a punctat actualitatea curentă și prin prisma experienței trăite în vâltoarea epidemiei de AIDS, când activa pe post de medic chirurg de Ortopedie-Traumatologie la coasta Pacificului, încercări în urma cărora lansa una dintre cărțile sale best-seller, ”AIDS: ce nu-ți spune Guvernul”, devenind recunoscută la nivel mondial ca expert în AIDS și citită pentru remediile alternative de combatere a cancerului, boală pe care a învins-o dintr-o formă severă prin reconstruirea sistemului imunitar grație terapiilor naturale. Traducerea introducerii interviului și înregistrarea video integrală…   

Dar mai întâi câteva citate cu rost… ”Iluzia libertății va continua cât timp este profitabil să continue această iluzie. În punctul în care iluzia devine prea costisitoare pentru a fi menținută, ei doar vor da jos decorurile, vor da la o parte draperiile, vor muta din drum mesele și scaunele, iar atunci vei vedea zidul de cărămidă din spatele teatrului.” – Frank Zappa. ”Te-ai aștepta ca mulțimea să-i respecte pe acei cu adevărat cei mai buni și străluciți, dar ea nu face cu adevărat diferența, asta-i realitatea. Îmi plac oamenii – să nu fiu greșit înțeles, dar adevărul e că există o vastă, vastă majoritate a lor care nu posedă abilitatea de a judeca despre cine este și cine nu este un om de știință cu adevărat bun. Asta-i o problemă și e de fapt principala problemă cu știința – e sâmburele ei. Cât de amuzant, ca oamenii de știință să fie judecați de oameni care nu pot înțelege. Și-atunci în cine ne încredem noi?” – Kary B. Mullis, laureat al Premiului Nobel pentru geniala sa invenție PCR, despre care a insistat în zadar cu anii să nu fie eronat interpretată și utilizată, ceea ce însă s-a întâmplat și după moartea sa cel puțin suspectă din august 2019, cu două luni înaintea începerii mai amplelor manevre de la Wuhan. ”Nu doar că oamenii nu știu ceea ce li se întâmplă, dar ei nici măcar nu știu că nu știu acest aspect.” – Noam Chomsky.

Medicul Lorraine Day a început prin a spune că ”am fost acolo, în San Francisco, de-a lungul întregii epidemii de SIDA. La vremea respectivă am avut de-a face cu CDC, NIH, Occupational Health and Safety Organisation, și am descoperit atunci că toți sunt mincinoși. Mințeau atunci, Fauci era deja și el în cadru pe-atunci, mințea și el, și sunt cu toții mincinoși și-acum și n-au nici un interes legat de siguranța sau sănătatea americanilor. Sunt parte a inamicului. Guvernul SUA nu e altceva decât o antrepriză criminală coruptă. N-are la inimă cele mai bune interese ale tale, ci de fapt te vrea mort. Ne vrea pe toți morți și totul e de fapt despre înverzirea planetei și depopulare, prin exterminare.

Sunt chirurg și mi s-au deschis ochii în timpul epidemiei de AIDS din urmă cu peste 30 de ani… A început în 1981 și s-a rostogolit până prin 1992, e încă prin preajmă, dar acum au medicamente care-i țin mai mult în viață. Epidemia de AIDS m-a făcut să realizez, atunci – când eram un consultant pentru CDC (Centers for Disease Control and Prevention) și am descoperit cât de mult mint. Căci agenda lor ținea de fapt de a promova homosexualitatea. Nu exista pe-atunci o urmărire a contacților pentru AIDS, nu exista aproape nici o testare pentru AIDS – în primul rând nu aveai testul, dar știai ceea ce au, deoarece aveau simptome și noi aveam întregi secții cu oameni care mureau. Așa că respectiva epidemie a fost cu-adevărat o epidemie! Doctorii și asistentele care lucrau în San Francisco General Hospital în epidemia de AIDS nu dansau Conga în linii cum procedează acum, când au spitalele goale – noi pe-atunci chiar eram foarte solicitați. Dar CDC nici că i-a păsat de siguranța și sănătatea noastră, noi ne-am expus atunci la enorme riscuri operându-i pe acei pacienți, iar astfel am realizat la vremea aia că Guvernul nu e aici să ne ajute, Guvernului nici măcar nu-i place de noi. Și despre ce este de fapt vorba cu această falsă epidemie Covid-19!? E o acoperire pentru a aduce comunismul în SUA și pentru a începe depopularea prin exterminare a gentililor, în mod special a lor. Și mai ales a creștinilor”.

”Nu contează cine e președinte, că e dementul de Biden sau că e Trump, oricum nici unul dintre ei nu decide, Rothschild trage sforile. Indiferent cine e, ce va avea să se întâmple, nu vom mai putea redresa SUA, care, precum restul lumii, a întors spatele credinței: bisericile nici măcar nu mai sunt biserici, ci cluburi sociale… Douăzeci de mii de pastori creștini au semnat înțelegeri nedezvăluite cu guvernul, plătiți fiind să îndemne lumea să se vaccineze, dar fără a se zice o vorbă despre asta. Biserica a fost deturnată de evreii Illuminati în combinație cu gentili de pe nivele superioare francmasonice de la gradul 33 în sus, iar asta e Cabala care conduce actualmente lumea. Covid nu există. Iar purtarea măștii e doar jocul lor de amuzament de a-ți spune că n-ai libertate de exprimare, ești un sclav – te controlăm. Noi avem deja guvernul comunist unic mondial, deja îl avem, dar pentru că nu puteau bloca întreaga lume într-o săptămână, doar de aceea nu-l avem în sine. N-a ieșit încă din umbră să ne spună voi sunteți sclavi și noi vă controlăm”.

Întrebată și despre demararea vaccinărilor cu tot cu logistică militară sub pretextul că ar fi doar scheme pilot aplicate în 4 state din SUA printre care Tennessee, Texas și Rhode Island, de fapt în totalitate și fără excepție în viitorul apropiat, Day a răspuns: ”În primul rând nici un vaccin n-a dat vreodată rezultate – e modul prin care ne termină de-o sută de ani. Au tot adăugat tot mai multe și mai multe vaccinuri copiilor înainte să meargă la școală, și e ceva în sensul subliniat de un coleg medic, foarte bun cunoscător al vaccinurilor, că peste 50% dintre copiii din SUA sunt deja vătămați de vaccinuri, iar dându-i unui nou născut în primele 24 de ore de viață un vaccin pentru hepatita B nu e nimic altceva decât o crimă. Căci asta e, din moment ce un bebeluș n-are nici un sistem imunitar să facă față otrăvirii, așa încât ăsta este genocidul, un genocid al gentililor, al creștinilor din lumea asta. Despre asta este totul…”

”Acest nou vaccin e un ARNm dar l-au pregătit de multă vreme. Restul – chestii… Că ăsta va fi în curând gata, iar celălalt e în curând gata… Aiurea. Au fost de multă vreme, demult a început asta. Am documente că Covid-19 a fost plănuit în 2003 – și au patentat absolut totul despre Covid, au patentat virusul, ori nu poți patenta un virus dacă e natural. Nu poți patenta așa ceva, nu poți patenta o floare, nu poți patenta un trandafir sau orice altceva ce e natural. Dar l-au patentat grație puterii lor. Un alt aspect e că dacă modifici un virus, nu-l poți patenta, la fel, deoarece e împotriva Convenției de la Geneva a produce o armă biologică. E ilegal să patentezi un virus dacă e natural sau modificat. Dar n-au patentat doar virusul, ci întreaga testare a virusului, precum și toate kits-urile de testare a virusului. Și de ce-au făcut asta? Tocmai pentru că nu există virusul Covid-19 și au patentat totul pentru a nu putea fi investigat dacă acesta ar există măcar”.

”CDC (Centers for Disease Control and Prevention) e cel care recunoaște că Covid-19 n-a fost niciodată izolat. Dacă nu-l pot izola, înseamnă că nu-l au. Știți, dacă ar fi într-adevăr o boală autentică, atunci ar trebui să se ghideze după cifrele bolii veritabile. Dacă ai avea o boală reală, care manifestă simptome, atunci ai putea determina câte persoane au boala după simptomele lor, doar că nu vor să fie îngrădiți de chestia asta. Căci atunci n-ar putea să inventeze toate numerele astea, mergând din aproape în aproape. Așa că au o falsă boală care nu manifestă simptome, pe care dacă o transmiți altcuiva, nici acela nu manifestă simptome, iar astfel pot ei crea din mers cifrele pe care și le doresc, din aproape în aproape. Te pot bloca în lockdown dar te și pot lua din casă și plasa într-un lagăr de concentrare, pot face absolut orice vor, dar și spunându-ți că ei te ajută. Spun că au grijă, e pentru siguranța ta. Nu! Totul e satanic, totul e programat pentru a aduce comunismul în SUA și să scape de dizidenți ca noi, cei care expunem asta”.

”Nu există virusul și Covid-19 pentru că pur și simplu nu există – nimeni nu poate investiga asta. N-au izolați ai lui, n-au nici o dovadă c-ar exista – n-are de fapt simptome. Oamenii nu mor de Covid, dar doar dacă stai în fața televizorului și vizionezi propaganda și ești programat de ea, atunci da, vei gândi că ei mor, dar nu se moare de Covid. Nimeni nu moare de Covid, și chiar dacă s-ar manifesta ceva, n-ar da mai mult decât o clasică răceală. Cauzată de alte coronavirusuri. E doar o acoperire pentru a institui comunismul barbar și atroce în SUA și în lume, ăsta e începutul sfârșitului. Biblia și vorbește despre pandemii adevărate sau false, despre foametea care va avea să fie cauzată, că nu vor fi oameni care să asigure hrana necesară și nu vei căpăta mâncare dacă nu vei fi vaccinat…”

Continuarea interviului, la legătura de pe iConnectFX.com:

https://iconnectfx.com/view/eee3a2c3-9433-eb11-9979-00505682f257

Website-ul medicului Lorraine Day include sursa foto: https://www.drday.com/

CDC a stipulat în 2020 că ”nici un izolat cuantificat al 2019-nCoV n-a fost disponibil pentru utilizarea CDC la vremea dezvoltării testului”, conform https://www.fda.gov/media/134922/download. 

”Am tins a dezvolta și oferi o robustă metodologie de diagnosticare pentru utilizarea în setările laboratoarelor de sănătate publică fără a avea la dispoziție materialul viral”: 

https://pdfs.semanticscholar.org/119e/1685c9ecee9e18a58500b497d7b9bac5ee98.pdf 

La urma urmelor, inventatorul reacției de polimerizare în lanț (PCR), laureatul Kary B. Mullis, a tot insistat repetitiv până și-a găsit sfârșitul că testul PCR nu trebuie nicidecum utilizat pentru diagnosticare. Iar nici CDC, nici vreo altă organizație similară din lume n-a izolat virusul denumit SARS-CoV-2, nefiind drept urmare dovedit a exista. Fragmentele considerate a fi viruși nu sunt ceea ce se pretinde a fi, nefiind o cauză a afecțiunii, ci o modalitate de răspuns a organismului la boală, ”echipajul de curățenie”. Care va să zică un test care nu constituie de fapt un test și un nou tip de ”vaccin” pentru un ”virus” care nu există în modul împărtășit mulțimilor. ”