ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andre Braugher, actorul de două ori câștigător al Emmy, care a jucat în serialele de televiziune de succes „Brooklyn Nine-Nine” și „Homicide: Life on the Street”, a murit luni, după o scurtă boală. Avea 61 de ani, transmite Variety.

Publicistul lui Braugher, Jennifer Allen, a confirmat pentru Variety vestea morții sale.

Braugher a fost cunoscut pentru rolul său drept căpitanul drept Raymond Holt din serialul de comedie procedurală polițienească „Brooklyn Nine-Nine” din 2013 până în 2021. Personalitatea stoică și simplă a personajului său, dar simțul profund al umanității l-au făcut pe loc preferatul fanilor.

Născut în Chicago, Braugher a absolvit Universitatea Stanford, apoi a urmat la Juilliard School în divizia de dramă.

Primul său rol pe ecran a venit ca un soldat al Uniunii în „Glory”, în care l-a interpretat pe Thomas Searles, un negru liber care se alătură primului regiment negru. În renașterea filmului de televiziune „Kojak”, el a jucat rolul prietenului lui Kojak, apoi a trecut la „Homicide: Life on the Street”.

De asemenea, a jucat rolul unui detectiv în „Hack” din 2002 până în 2004, apoi l-a schimbat ca psihiatru în „House, M.D.” Braugher a fost nominalizat la două Primetime Emmy pentru actor în rol secundar pentru „Men of a Certain Age”.

A continuat să apară în lungmetraje pe măsură ce cariera sa TV se extindea, cu roluri în „City of Angels”, „Frequency”, „Poseidon”, „Primal Fear”, „Duets”, „The Mist”, „Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, „Salt” și „The Gambler”.

El a spus pentru Variety că familia lui este mai importantă decât să urmărească un rol principal important. „A fost o carieră interesantă, dar cred că ar fi putut fi mai mare”, spune el. „Cred că ar fi putut cuprinde mai multe discipline: regie, producție, toate aceste alte lucruri diferite. Dar ar fi fost în detrimentul propriei mele vieți.”