ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faimoasa artistă britanică Jane Birkin, cunoscută pentru hitul mondial „Je t’aime...moi non plus”, a fost găsită moartă la ea acasă.
 
Cântăreața s-a remarcat în pandemie ca fiind o susținătoare a vaccinării anticovid: „Și ce dacă porți o mască? Eu sunt vaccinată triplu, sunt țări care nu sunt atât de norocoase”, declara în pandemie artista, deși suferise un accident vascular cerebral după primele doze, în august 2021.

Jane Birkin a acordat pe 12 ianuarie 2022 un interviu pentru Le Parisien. Ea și-a exprimat o opinie foarte clară cu privire la pandemie și la vaccinare. 

"Sunt destul de norocoasă să am părinți care nu s-au plâns niciodată. Trecuseră printr-un adevărat război. Acesta nu este un război. Și ce dacă porți o mască? Eu sunt vaccinată triplu, sunt țări care nu sunt atât de norocoase. Îmi pare foarte rău pentru oamenii care și-au pierdut persoane dragi, pentru îngrijitorii care sunt pe front. Dar sunt sigură că lucrurile se vor îmbunătăți în curând”. a conchis ea, foarte optimistă pentru viitor.
 
După vaccinare, în august 2021, Ea a suferit un accident vascular cerebral ușor și a fost nevoită să se odihnească timp de câteva luni.