ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev de clasa a doua, în vârstă de 9 ani, a leșinat marți în timp ce se afla la cursuri, la Școala „Sfânta Vineri” din Ploiești, fiind demarate manevre de resuscitare a acestuia de către asistenta medicală școlară, până la sosirea unui echipaj al SAJ. Copilul a fost transportat, în stop cardio-respitor, la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unde au fost continuate manevrele de resuscitare, din păcate fără succes. Medicii au fost nevoiți să constate decesul și cauza lui: infarct. Infarct la 9 ani?

Un studiu al Universității germane Witten/Herdecke pe care îl semnalăm mai jos arată că masca poate declanșa elevilor, între multe altele, și pierderea cunoștinței, dureri abdominale, dureri de piept, înțepături de inimă și tahicardie!

Conform primelor date, copilașul a acuzat o durere în zona abdominală imediat după ora 11, la ora de religie, iar profesoara a mers rapid să ceară ajutorul cadrului medical de la cabinetul școlar. La revenire au sunat imediat la 112, pentru că micuțul era deja într-o stare de inconștiență.

ACTUALIZARE 17.02 / Ora 15.00. Potrivit unor surse apropiate familiei, informația că părinții copilului au avut cunoștință despre „un istoric medical cardiac” al elevului decedat ar fi FALSĂ. Părinții l-au dus la mai multe controale după un leșin pe un teren de fotbal dar medicii nu i-au descoperit nimic, conform surselor numite de ActiveNews. Vom investiga aceste aserțiuni și vom reveni cu amănunte.

Masca ucide?

Ce deducem? Atacul de cord a avut loc imediat după ora 11, la începutul orei de religie, ceea ce înseamnă că era a patra oră din program. Copilul stătuse cu masca obligatorie pe figură cel puțin 180 - 200 de minute. Se ridică o întrebare: a avut Sport în cele trei ore anterioare? Pentru că, după cum știm, impostorul incompetent Vlad Voiculescu, ministrul fraudulos al Sănătății, i-a impus lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, obligativitatea purtării măștii de către elevi până și la orele de Sport, ceea ce, după părerea noastră, poate fi o crimă.

Nici măcar în recreație nu pot să respire micuții elevi din clasele primare! Dacă mai și aleargă în pauze, ca orice copii, cum e?

Însăși Organizația Mondială a Sănătății îl contrazice pe ministrul pasibil de cercetare penală, prin recomandarea sa din iunie 2020 (ilustrație mai jos) în care afirmă că oamenii NU trebuie să poarte mască în timp ce fac exerciții, după cum transmite și Yahoo. Dacă adulților nu le este recomandată masca la sport de ce sunt obligați copiii? Dar de ce ascultă un Ministru al Educației matur - care ar trebui să-și apere copiii oferind exemple din țările lumii încă lucide - de un infatuat imatur fără nici un fel de pregătire? Cine răspunde dacă se dovedește că bietul copil din Ploiești a murit din cauza măștii, respectiv a lipsei de aer? Voiculescu sau Cîmpeanu? Sau mai curând, nu-i așa?... profesoara de religie!

Oroare este tot ceea ce se întâmplă acum elevilor, când studii internaționale arată gradul extrem de mic al îmbolnăvirii cu virusul Covid-19 în rândul copiilor, după cum atestă și Ministerul Sănătății din Marea Britanie, AICI.

Nemaivorbind că este la mintea cocoșului dar și a cercetătorilor de la Harvard că lipsa oxigenului, respectiv a unui aer curat, îți afecteză nivelul gândirii.

STUDIU despre copii sub teroarea măștii

Un studiu concret, cu privire la probleme generate de mască pentru copii, realizat de Universitatea germană Witten/Herdecke la finele anului trecut, unde au participat, la apelul a 363 de doctori, peste 20.000 de subiecți cu peste 25.000 de copii, arată că 68% dintre minori s-au plâns cu privire la măști.

Cele mai frecvente efecte secundare exprimate au inclus iritabilitate (60%), dureri de cap (53%), dificultăți de concentrare (50%), stare de mai puțină bucurie (49%), antipatie față de școală / grădiniță (44%), stare generală de rău (42%), reducerea învățării (38%), somnolență / oboseală (37%).

Alte probleme de sănătate constatate de părinți la copii lor au fost erupții cutanate și fenomene alergice în jurul gurii până la boli fungice în și în jurul gurii, sângerări nazale, anxietatea școlară / refuzul de a merge la școală, transpirație crescută, durere sau buze crăpate și parțial sângeroase, creșterea atacurilor de migrenă în frecvență și severitate, probleme de vedere, afte, vomitare dar și pierderea cunoștinței, dureri abdominale, dureri de piept, înțepături de inimă și tahicardie!

Dintre participanții la sondaj, 17.854 (87,7%) au fost părinți, 736 (3,6%) profesori, 352 (1,7%) medici, iar 1.411 (6,9%) a bifat „alții”. Cu privire la spectrul de simptome al reclamațiilor, 66,1% dintre intervievați arată o manifestare clară a plângerilor copiilor, atât la nivel fizic (erupții cutanate, dureri de cap etc.), cât și la nivel mental (frici, iritabilitate etc.) și intelectual (tulburări de concentrare)

Pentru 79,4% dintre copii s-a afirmat că ei nu au avut boli anterioare, 5,9% au avut astm și 1,8% au avut o altă boală pulmonară. Mai mult, a existat posibilitatea introducerii textului liber pentru alte boli anterioare, utilizată de 8,6%.

Dintre părinții participanți 41,7% au fost în favoarea unor măsuri mai ușoare pentru copii iar 31,6% au descris măsurile politice ca fiind inadecvate, de neînțeles și nediferențiate.  STUDIUL este disponibil AICI.

Un alt STUDIU din 2020 realizat de Universitatea Duke din Carolina de Nord menționează în partea a III-a și pericolul hipercapniei (acumularea de dioxid de carbon), deoarece s-a constatat că dioxidul de carbon crește după doar „30 de secunde” de purtare a măștii. Citiți Studiu: Masca, „un posibil risc” pentru răspândirea COVID și un potențial pericol: Predispune oamenii la infecții

Cine răspunde pentru tragedia de la Ploiești?

Revenind la cazul de la Ploiești, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești, a declarat pentru Observatorulph.ro că elevul fusese preluat după ora 11 de echipa de medici de la Camera de Primiri Urgențe, unde s-a primit informația că micuțul are un istoric medical cardiac. UPDATE 17.02. Ora 15.00: Potrivit unor surse apropaiate familiei, INFORMAȚIA PUBLICATĂ de sursa de mai sus ar fi FALSĂ! Familia copilului NU AR FI ȘTIUT ACEST LUCRU, afirmă sursele numite. Vom cerceta aceste date și vom reveni cu amânunte.


„Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a decedat”, a declarat dr Dan Ștefan Sîmpălean.

Contactat telefonic, directorul Școlii Generale „Sfânta Vineri” din Ploiești a afirmat că instituția nu fusese informată de părinți despre istoricul medical al elevului. „Copilul nu era în evidență la școală cu vreo problemă medicală și nici nu a fost depusă vreo cerere pentru desfășurarea orelor on-line”, a precizat directorul Școlii Generale „Sfânta Vineri”.
 
Potrivit altor surse de media, părinții ar fi dus copilul la un control după un leșin în timpul unui antrenament de fotbal, ocazia cu care au constatat că are probleme cu inima. UPDATE 17.02. Ora 15.00: POSIBIL „FAKE NEWS” (DELIBERAT?)
 
Pentru astfel de cazuri, oricum, masca ar trebui total interzisă.

O echipă operativă a IJP Prahova a efectuat cercetări în acest caz. „La data de 16 februarie, în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 9 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, au transmis și reprezentanții Poliției Prahova.
 
Vom reveni!