ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani, informează Daily Mail.

"L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. (...) Adio frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (și a mea) este acolo, așteptând să te primească”, a scris cumnatul său, Joe.

Se crede că Anthony locuia în Michigan în momentul morții sale.

Anthony se lupta de mult timp cu alcoolismul, lucru care a fost făcut public în urmă cu mai bine de 10 ani, când s-a aflat că trăia de ani de zile sub un pod din Michigan, iar familia sa renunțase să îl mai ajute.

În 2017, The Daily Mail a relatat că Anthony a finalizat cu succes un fel de program de dezintoxicare și s-a întors acasă cu familia sa.

Deși Anthony a atacat-o anterior pe Madonna, în vârstă de 64 de ani, și pe familia sa pentru lipsa lor de sprijin, Madonna i-ar fi întins mâna în diverse moduri și a plătit pentru o perioadă de reabilitare în Texas de-a lungul călătoriei sale spre recuperare, potrivit Știripesurse.