ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Cornel Jurca a trecut la cele vesnice, o veste care i-a cutremurat atat pe membrii Clubului Rotary Ripensis Timisoara, cat si pe toti cei care l-au cunoscut pe fondatorul companiei Blitz. In urma cu doar cateva luni, se aniversau 32 de ani de activitate neintrerupta a uneia dintre cele mai cunoscute firme din Timisoara, transmite Impact Press, conform Ziua de Vest.

Omul de afaceri Cornel Jurca, fost candidat la Primaria Timisoara, a stiut dintotdeauna ca soferia si masinile vor face parte din viata lui. In 32 de ani, Blitz a ”pus volanul” in mana a zeci de mii de soferi, amatori si profesionisti.

Cornel Jurca s-a implicat in viata comunitatii din postura de membru al Clubului Rotary Ripensis Timisoara al carui presedinte a fost in perioada 2012 – 2013.

Prin Fundatia Blitz a ajutat sute de copii si familii nevoiase din mediul rural si zone izolate. De asemenea, s-a implicat in organizarea si sponsorizarea diferitelor etape de raliu, organizand zece editii a Raliului Banatului, mai scrie sursa citată.