ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, prof. univ. dr. habil. Florinel Dinu, a încetat din viață, la vârsta de 61 de ani după ce a suferit un infarct, potrivit EvZ.

Colectivul Universității a transmis un mesaj emoționant, precizând că Florinel Dinu a fost un profesionist și un dascăl dedicat.

Colegul nostru accede lin spre ceruri lăsând o amprentă marcantă în viața colegilor, studenților și a facultății care, timp de aproape 4 decenii, i-a fost o a doua casă. În memoria tuturor, domnul profesor Florinel Dinu va rămâne un profesionist remarcabil, un dascăl dedicat și un prieten cum rar ne este dat să găsim”, au declarat reprezentanții Universității Petrol – Gaze, Ploiești.

„În timpul mandatului său de rector, a reușit să readucă echilibrul în instituția noastră și să pună bazele unor proiecte ambițioase care au ridicat universitatea pe noi culmi. Acum, profund îndurerați, ne este dat să îi continuăm lucrarea și sperăm ca, de Acolo, de Sus, să ne privească mereu cu mândrie. Drum lin spre îngeri, domnule Rector!”, a mai transmis unitatea de învățământ.

Florinel Dinu s-a stins pe 8 septembrie.