ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, a murit marți dimineață la Spitalul din Iași. Potrivit unor surse, Iulian Herțanu a suferit un infarct. De câteva zile, Iulian Herțanu acuzase o stare de oboseală, relatează RomâniaTV.

Cumnatul fostului premier Victor Ponta, ieșeanul Iulian Herțanu, a încetat din viață. Acesta a suferit un infarct în cursul nopții trecute. Medicii sosiți de urgență la locuința acestuia i-au aplicat manevrele de resuscitarea. Pentru că acestea s-au dovedit a fi ineficiente, bărbatul a fost transportat la spital, acolo unde însă a fost declarat decesul.

Iulian Herțanu a fost cumnatul fostului premier Victor Ponta. Herțanu a fost cercetat și chiar reținut pentru câteva luni de procurorii DNA într-un dosar fals privind un contract de extindere a rețelei de canalizare în orașul Comarnic, dosar deschis pentru a forța căderea lui Victor Ponta, apreciază sursa citată.