ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic din provincia Pesaro e Urbino, Italia, s-a stins din viață subit, la doar 27 de ani. După tura de după-amiază în clinică, tânărul medic s-a urcat în mașina lui, dar nici măcar nu a avut timp să închidă ușa, transmite Gazeta Românească.

Comercianții din jur și-au dat seama că ceva nu era în regulă. S-au apropiat, l-au văzut căzut pe volan și au sunat imediat la 118.

Însă pentru doctorul Marco Tiberi, născut în 1995, nu a mai fost nimic de făcut, în ciuda obstinației medicilor care au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute înainte de a-l declara decedat, a scris ziarul ilrestodelcarlino.it.

„Era luni, 5 septembrie, ora 19, când tânărul de 27 de ani (rezident în Marotta) a închis în spatele său ușa cabinetului medical al doctorului Costantini, pe care îl înlocuia pentru scurta perioadă de vacanță a cunoscutului medic generalist al sptaluluiSant’Orso. 

Pentru dr. Tiberi, in schimb, a fost una dintre primele experiente de muncă, abordate cu entuziasm, meticulozitate si pasiune, în conditiile in care Tiberi a absolvit medicina in octombrie anul trecut. 

Era în floarea vârstei, dar o boală bruscă și încă necunoscută l-a smuls din acel vis pe care l-a avut de când era băiat”, a mai relatat Gazeta Românească.