ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Brandi Mallory, care a participat la serialul de reality show ABC Extreme Weight Loss, a murit la vârsta de 40 de ani, informează Daily Mail. În timpul emisiunii, Mallory a reușit să slăbească aproape 70 de kg.

Decesul vedetei de televiziune a fost confirmat marți pentru People de către un reprezentant al Biroului Medicului Legist din Fulton County.

Ea ar fi decedat joi, 9 noiembrie, în Stone Mountain, Georgia.

Cu toate acestea, o cauză a morții încă nu a fost dezvăluită. 

Mallory - care era make-up artist - apăruse în sezonul patru al reality-serialului care a fost difuzat în 2014.

În 2018, Mallory a fost intervievată de jurnalistul din Atlanta, Kirby Carroll, într-un clip postat pe YouTube la acea vreme.

În acesta, ea a dezvăluit că moartea uneia dintre surorile ei, la vârsta de 29 de ani, a fost ceea ce a motivat-o să slăbească.

Ea a explicat: "Mă trezeam literalmente în fiecare zi ca și cum... aceasta ar putea fi ultima mea zi în care mă trezesc, ca și cum nu știu ce se va întâmpla cu mine.

'Când se joacă în mintea ta că s-ar putea să trebuiască să fac ceva în legătură cu greutatea mea, pentru că mi-e teamă că aș putea muri și eu, atunci ar trebui să fii atent la așa ceva'.

De asemenea, ea a dezvăluit în interviu că a cântărit în jur de 150 de kilograme la cea mai mare greutate.

Tot în 2018, Mallory a spus că a ajuns în serialul ABC după ce inițial a încercat să intre în serialul The Biggest Loser de la NBC.

'Am văzut o reclamă la Biggest Loser într-o reclamă; tocmai plecaseră din Atlanta, ultima lor oprire era în Cleveland', a declarat Mallory pentru publicația Rare în 2018, potrivit New York Post. 'Am rezervat un bilet și nu am fost aleasă pentru Biggest Loser, dar ei au transmis informațiile mele către Extreme'.

Mallory a spus că reprezentanții de la Extreme Weight Loss au contactat-o, iar de atunci ea și-a urmat calea spirituală.

'Literalmente, fiecare pas de atunci a fost Dumnezeu', a spus Mallory. 'M-am rugat asupra acelei cereri înainte de a o trimite. M-am rugat la fiecare pas'.

Când a încheiat emisiunea, Brandi cântărea 80 de kilograme. 

Potrivit necrologului ei, înmormântarea ei va avea loc luni, 20 noiembrie, în Georgia.