ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Muzicianul Dan Caramihai, unul dintre fondatorii grupului umoristic „Vouă”, a încetat subit din viață. Anunțul a fost făcut chiar de către foștii săi colegi din grupul „Vouă”, transmite știripesurse:

”CÂTĂ DURERE...

Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze...Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea!

A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre!

În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii '80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț !!!”, se scrie într-o postare a grupului ”Vouă”.

Sicriul cu trupul fostului muzician a fost depus, azi, la Capela Cimitirului Bellu. În același timp suntem informați că „Ceremonia de la Crematoriul Vitan Bârzești va avea loc marți la ora 13:00”, după cum a anunțat, tot pe Facebook, Ovidiu Mihăilescu, prietenul și colegul său din „Vouă”.

Dan Caramihai era un fan al vaccinării cu produse experimentale, după cum stau dovadă vreo duzină de postări de pe contul său de Facebook, între care și aceasta, răspândită de el la data de 12 noiembrie 2021:

„Ne desparte atât de mult acum... Din păcate.

Din moment ce trebuie să citesc zilnic texte ale unor persoane „nevaccinate”, iată ceva potrivit pe tema „vaccinării”:

Sunt vaccinat și nu, nu știu ce este în el - nici în acest vaccin, nici în cele pe care le-am luat în copilărie, nici în Big Mac-uri sau hot dog.

De asemenea, nu știu ce conține ibuprofen sau orice alt medicament, doar îmi vindecă durerea.

Nu cunosc fiecare ingredient din săpunul, șamponul sau deodorantul meu.

Nu cunosc efectele pe termen lung ale folosirii telefonului mobil, nu știu dacă mâncarea pe care am mâncat-o în restaurant a fost pregătită cu mâini curate sau dacă hainele, draperiile, băuturile pentru sport sunt prea periculoase.

Pe scurt...

Sunt multe lucruri pe care nu le știu și nu le voi ști niciodată.

Dar știu un lucru: viața este scurtă, foarte scurtă și încă vreau să fac altceva decât să fiu „închis” în casa mea. Încă vreau să îmbrățișez oamenii fără teamă.

Copil și adult, am fost vaccinat împotriva poliomielitei și a multor alte boli; Părinții mei și cu mine am avut încredere în știință și nu am fost niciodată nevoiți să suferim sau să transmitem vreuna dintre bolile împotriva cărora am fost vaccinat... doar vă spun.

Sunt vaccinat nu pentru a-i face pe plac guvernului, ci pentru a:

* A nu muri de Covid-19
* Pentru a nu răspândi rahatul cât mai mult posibil
* Să-mi îmbrățișez pe cei dragi
* Pentru a nu fi nevoit să faci teste PCR sau antigen inutile, să mergi la restaurant, să pleci în vacanță și multe alte lucruri care urmează...
* Imi traiesc viata
* Pentru ca Covid-19 să rămână o amintire veche
*Pentru a ne proteja

Am copiat acest text pentru că reprezintă ceea ce cred.
Poți și tu!”

Câteva postări:1

2 3 4