ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cardiolog celebru pro-vaccinist, vaccinat cu două doze anticovid,  și-a schimbat părerea despre vaccinurile COVID-19 după ce tatăl său a suferit un atac de cord. Dr. Aseem Malhotra, care a promovat serul anticovid, a ajuns să declare că vaccinurile anticovid provoacă daune „fără precedent”, relatează Epoch Times.

"După ce am petrecut timp analizând critic datele privind COVID-19, vaccinurile, mi-a devenit foarte clar că eficacitatea acestei tehnologii noi specifice, dacă vreți - produsele cu ARNm - a fost foarte, foarte slabă, cu siguranță în comparație cu vaccinurile tradiționale, iar daunele au fost fără precedent", a declarat cardiologul.

După moartea subită a tatălui său, Malhotra a spus că a găsit noi dovezi care l-au determinat să își reevalueze poziția față de vaccinurile cu ARNm, realizând că această nouă tehnologie nu avea efectele scontate.

"Pe măsură ce dovezile s-au schimbat, a trebuit apoi să-mi schimb punctul de vedere și opinia", a spus el.

Malhotra a declarat că nu regretă că a luat vaccinul sau că l-a promovat, deoarece aceste acțiuni s-au bazat pe dovezile pe care le-a înțeles la momentul respectiv.

Însă, moartea subită a tatălui său, sănătos până în momentul vaccinării anticovid, l-a făcut pe cardiolog să-și schimbe opinia față de serurile cu ARNm.

Citiți și: Un cardiolog celebru pro-vaccinist, vaccinat cu două doze anticovid, cere încetarea IMEDIATĂ a vaccinării: Trebuie să se oprească urgent până când vom avea o examinare independentă a efectelor adverse