ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Uchenna Okoye, expertul This Morning, a suferit o hemoragie cerebrală fatală, a confirmat agentul ei, potrivit Daily Mail.

Săptămâna trecută a apărut vestea că Dr. Okoye - care apărea adesea în emisiunea de zi de la ITV oferind sfaturi stomatologice - a murit pe 15 septembrie după ce s-a prăbușit în casa ei.

De atunci, s-a confirmat că Dr. Uchenna a murit în urma unei hemoragii subarahnoide.

Dr. Uchenna Okoye, expertul This Morning, a murit la vârsta de 53 de ani în urma unei "boli subite”.

Afecțiunea fatală apare atunci când există o hemoragie în spațiul dintre creier și țesuturile subțiri care înconjoară creierul, care este cunoscut sub numele de spațiu subarahnoidian.

Agentul doctorului Uchenna a confirmat pentru ITV News că această sângerare s-a datorat unei rupturi a unui vas de sânge, cunoscută sub numele de anevrism, care slăbește sau balonează vasul de sânge și care poate apărea fără un motiv aparent. 

O declarație publicată de familia ei a spus: "Suntem devastați și inimile noastre sunt frânte de faptul că viața ei frumoasă și plină a fost scurtată atât de mult. 

"Ca familie, prioritatea noastră în acest moment este să avem grijă de fiica ei mică și să continuăm moștenirea ei și să-i păstrăm memoria vie.

"O comemorare privată a vieții ei va avea loc în următoarele săptămâni".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews