ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anterior, în timp ce discuta despre situația din politica internațională, Biden a făcut o remarcă jignitoare la adresa președintelui rus, spunând că, din cauza lui, Washingtonul trebuie să se îngrijoreze constant de un conflict nuclear, scrie TASS.

Comentariile insultătoare și pline de înjurături ale președintelui american Joe Biden la adresa președintelui rus Vladimir Putin nu fac decât să aducă rușine chiar Statelor Unite, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
 

Anterior, în timp ce discuta despre situația din politica internațională, Biden a făcut o remarcă jignitoare la adresa președintelui rus, spunând că, din cauza lui, Washingtonul trebuie să se îngrijoreze în permanență de un conflict nuclear.

"Astfel de declarații grosolane din gura unui lider american nu prea sunt capabile să îl rănească în vreun fel pe șeful unei alte țări, cu atât mai puțin pe președintele Putin. Dar este o mare rușine pentru țara însăși", a declarat Peskov, adăugând că "este clar că domnul Biden dă dovadă de un comportament de cowboy de la Hollywood pentru a satisface interesele politice interne".

Purtătorul de cuvânt a precizat că, în calitate de cetățean, ar dori ca asistenții săi să facă o "compilație și să găsească o singură declarație jignitoare" pe care Putin a făcut-o despre Biden.
 
"Dacă președintele unei astfel de țări folosește un astfel de limbaj, ar trebui să-i fie rușine", a conchis purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Biden a făcut această remarcă ofensatoare la un miting de campanie din California, unde vorbea despre schimbările climatice.