ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul USR, Manuel Costescu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei din Guvernul Cioloș, a anunțat pe o rețea de socializare că demisionează din Parlament, pentru a petrece timp cu familia, stabilită la Londra.

„Dragi susținători,

După cum mulți dintre voi știti, în ultimele 14 luni mi-am împărtit viața între București și Londra. În acest timp am încercat să găsesc o balanță între viața personală și cea profesională, în așa fel încât cei 2000 de kilometri dintre mine și familia mea să nu fie o problemă insurmontabilă. Însă am învățat că, deși am petrecut peste 40 de weekenduri cu cei trei mici copii ai mei, pur și simplu nu este de ajuns.

De aceea sunt forțat să iau poate cea mai grea decizie a carierei mele: voi renunța la poziția mea în Parlamentul României pentru a fi alături de copiii mei”, a scris pe contul său de Facebook deputatul ales în diaspora.

Manuel Costescu precizează în postarea sa că locul său din Camera Deputaților va fi luat de Daniel Popescu, următorul pe listele USR diaspora, pe care demisionarul îl caracterizează ca fiind „un tânăr domn minunat pe care am avut onoarea să îl urmăresc în activitatea sa profesională și de voluntariat în Marea Britanie în interesul comunităților române și nu numai”.

Numit de USR membru al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI la începutul lui 2017, Manuel Costescu precizează că pe viitor se va concentra mai mult pe problemele diasporei și pe teme economice ale României.

Foto: Facebook