ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Invitat la B1 Tv, Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat că populația din mediul rural nu are imunitate în fața variantei Delta, deoarece, infectarea la nivel local este mică și, prin urmare, nu există imunitate de turmă, iar procentul de vaccinare este redus. Iată ce a concluzionat Gheorghiță:

„Pot să vă spun că în mediul rural este o situație paradoxală pentru că unii oameni invocă faptul că `nu există această boală la noi în localitate, noi nu am avut cazuri de îmbolnăvire, această boală este la oraș`, și atunci acea categorie populațională nu are imunitate de niciun fel, nici la trecerea prin boală pentru că probabil că într-adevăr numărul de infecții în rândul comunității respective a fost mic, dar n-are nici imunitate prin vaccinare”, a afirmat colonelul, citat de Știri pe surse.

Cu toate acestea, ActiveNews a prezentat numeroase studii pe această temă care dezvăluie contrariul. Iată doar câteva dintre afirmațiile experților, care îl contrazic pe Gheorghiță: