ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ABERAȚIA ZILEI: Administrația Biden are în vedere interzicerea  cuptoarelor cu gaz în SUA, din cauza îngrijorărilor legate de poluarea atmosferică, relatează Breitbart.

Anunțul a fost făcut de comisarul Comisiei pentru siguranța produselor de consum din SUA (CPSC), Richard Trumka Jr. care a declarat că aparatele de gătit pe gaz reprezintă un "pericol ascuns".

"Orice opțiune este pe masă. Produsele care nu pot fi făcute sigure pot fi interzise", a declarat Trumka într-un interviu pentru Bloomberg.

Trumka a mai declarat că agenția va lua în considerare introducerea unor standarde de emisii pentru aceste aparate dacă nu poate interzice fabricarea sau importul de cuptoare cu gaz.

Trumka și CPSC au primit reacții negative semnificative în legătură cu această idee, din cauză că aproximativ 40% dintre americani folosesc cuptoare pe gaz.