ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 14:45: Proiectul de lege privind separarea copilului de familie( PL-X 145) a fost adoptat în Parlament cu 222 de voturi, 48 contra și 2 abțineri. De asemenea, a fost adoptat și PL x 47/2023 - așa-zisa lege pentru orașele de 15 minute, precum și PL-x nr. 143/2023 - cel cu guvernanța corporatistă.

AICI VOM TRANSMITE ÎN DIRECT PROTESTUL PĂRINȚILOR! Trageți clopotele internetului și distribuți această CHEMARE: Marți, 09.05.2023, s-a dat pe ascuns unda verde in comisiile raportoare (Comisia pentru munca si Comisia pentru sanatate) extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023 care ar legifera zeci de motive aberante (vedeti Art 4 si Art 5 din acest proiect de lege!) pentru care Statul ar considera majoritatea covarsitoare a copiilor din Romania a fi in risc de a fi smulsi din familie chiar de catre Stat!

Vedeți ce s-a întâmplat azi, aici: ALERTĂ CIVICĂ: PL-x 145 - Legea Răpirii Copiilor - aprobată ilegal pe Whatsapp în Camera Deputaților ca să intre miercuri în plen. PROTEST 10 MAI, ORA 8, LA PARLAMENT - Actualizări VIDEO

Desi presedintele Comisiei pentru munca, deputatul PSD-ist Solomon, a spus (si e inregistrat audio si video cand a spus acest lucru) ca pe data de 15 mai va fi organizata o dezbatere in cadrul acestei comisii pe tema PL-x 145/2023, marti (pe ascuns!) a fost data unda verde acestui proiect de lege extrem de nociv!

Deputatul PSD-ist Solomon (presedintele Comisiei pentru munca), alaturi de deputatul PNL-ist Tataru (presedintele Comisiei pentru ”sanatate”, sinistrul care a bagat romanii morti, goi, in saci negri de gunoi - VIDEO mai sus despre cum se pregateste confiscarea copiilor nevaccinati) si-au batut joc de milioane de parinti si de copii din Romania dand unda verde, pe ascuns, extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023.

MAINE,10.05.2023, urmeaza votul in plenul Camerei Deputatilor, PL-x 145/2023 fiind trecut pe Ordinea de zi la nr 3! Daca se va vota in plen, atunci asta va fi (pentru cine este capabil sa inteleaga acest lucru) o DECLARATIE DE RAZBOI a partidelor din coalitia de guvernare impotriva majoritatii parintilor si copiilor din Romania.

Iar cine nu va fi capabil sa inteleaga acest lucru, va intelege atunci cand, pe modelul Barnevernetului, ii vor fi smulsi copiii si/sau nepotii din familie pentru diverse motive aberante pe care acum vor sa le legifereze in Art 4 si Art 5 din proiectul de lege PL-x 145/2023!

Miercuri, 10.05.2023, TOTI parintii care ne iubim copiii mai presus de orice vom fi, CU ORICE PRET, prezenti in fata Palatului Parlamentului pe parcursul intregii zile (incepand cu ora 08.00 dimineata) pentru a le cere deputatilor SA RESPINGA LA VOT extrem de nocivul proiect de lege PL-x 145/2023!

Partidele care vor vota o asemenea nenorocire vor recunoaste, in mod public, ca ne considera dusmanii lor pe toti parintii si copiii din Romania, dusmani pe care ei vor sa-i nenoroceasca votand, prin intermediul PL-x 145/2023, pentru crearea unui Barnevernet autohton!

Iar pentru noi, parintii si copiii din Romania, ce vor fi cei care ar demonstra, votand extrem de nocivul PL-x 145/2023, ca ne considera dusmanii lor?

DOVEDITI CA VA IUBITI, MAI PRESUS DE ORICE, COPIII SI NEPOTII ! VENITI MIERCURI, INCEPAND CU ORA 08.00, IN FATA PALATULUI PARLAMENTULUI (INTRAREA DINSPRE PARCUL IZVOR)!

Stoian George Daniel / VIDEO: Pompiliu Diplan, Luis Bratu, Av. Marina Ioana Alexandru

Vedeți și PL-x 145/2023 și Abuzurile îngrozitoare ale statului ”preventiv și protecționist” italian asupra unei familii de români căreia i s-au răpit copiii. Emisiune Starea de Libertate - ActiveNews: Cazul Familiei Mirabela și Gheorghiță Pauleț. VIDEO