ACTUALIZARE. SEARĂ NEAGRĂ pentru Armata Română: 8 MILITARI AU MURIT! Două aeronave românești s-au prăbușit în județul Constanța: un MIG 21 LanceR și elicopterul IAR 330-Puma trimis în căutarea lui. TRAGEDIE AVIATICĂ INEXPLICABILĂ


Din anul 2014, el îndeplinea funcția de pilot în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă în Baza 86 Aeriană de la Borcea.
Acumulase peste 570 de ore de zbor, din care aproximativ 420 pe MiG-21 LanceR.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN, o comisie a Statului Major al Forțelor Aeriene și de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Constanța continuă cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
"Aeronava prăbușită în apropiere de localitatea Cogealac, într-o zonă nelocuită, făcea parte dintr-o formație de două avioane MiG-21 LanceR care executa misiuni de patrulare aeriană deasupra Dobrogei. Legătura radio a turnului de control cu aeronava prăbușită a fost pierdută la ora 20,00, iar la ora 20,03 a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac și Gura Dobrogei", precizează sursa citată.
MApN anunță că toate aeronavele de tipul celor implicate în catastrofele aviatice de miercuri seara - MiG-21 LanceR și IAR 330 Puma - au fost consemnate la sol până la elucidarea cauzelor producerii prăbușirilor.
Ministerul Apărării Naționale a făcut publice și numele militarilor decedați în urma incidentului aviatic în care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma.
„Suntem alături de familiile îndoliate ale colegilor noștri!
În accidentul aviatic în care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma, miercuri, 2 martie, și-au pierdut viața 7 militari. Pe lângă cei cinci membri ai echipajului comunicați inițial, urcaseră la bord și doi salvatori pe mare din cadrul Forțelor Navale Române.
Locotenent-comandor Bogdan Florin, pilot, în vârstă de 41 de ani, angajat din anul 2003, avea la activ peste 1500 de ore de zbor, era căsătorit și avea trei copii.
Locotenent Pătrașcu Sorin, copilot, în vârstă de 27 de ani, angajat din anul 2016, avea 500 de ore de zbor, necăsătorit.
Maistrul militar Banu Gelu, angajat din anul 1993 în vârstă de 53 de ani, avea la activ peste 1700 de ore de zbor, era căsătorit și avea doi copii.
Caporal Lateș Cătălin, operator căutare salvare, 29 de ani, angajat din 2021, căsătorit și avea doi copii.
Sergent Marinescu Ionuț, personal de însoțire medico-sanitar, 44 de ani, angajat din 2021, căsătorit, un copil.
Maistru militar cls I Carp Vlad, 39 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, căsătorit, un copil.
Maistru militar cls II Bosoi Sergiu, 37 de ani, scafandru marin, salvator pe mare, angajat din 2005, căsătorit, doi copii.”
Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Pe același subiect

Ieri noapte, Biden-KGB și-a dat foc la valiză

TERIBIL! O româncă medic din America avertizează cu privire la posibila transmitere a proteinei Spike de la vaccinați la nevaccinați: FENOMENUL „SHEDDING”. Dr. Ana Maria Mihalcea prezintă trimiteri către studii și documentele Pfizer (I). VIDEO

Marius Mioc: Sucharit Bhakdi - „Mă tem că acum vine marea înșelătorie”. VIDEO

Alianța Părinților: OPRIȚI-L PE GROPAR! Toată activitatea domnului Cîmpeanu reprezintă punerea în operă a unei agende care are drept obiectiv distrugerea a ceea ce a mai rămas din învățământul românesc

IMRE, COSTAȘ, ANDRIEȘ. Activista #rezist Irina Andrieș, triplu vaccinată, a murit subit de cancer chiar la aniversarea manifestației de pe 10 august din Piața Victoriei. Ea considera că nătângii nevaccinați ar trebui să-și plătească spitalul

Dr. Joseph Mercola: Ce trebuie să facem pentru a supraviețui Marii Resetări (II) - Planul este la vedere
Recomandările noastre
Secțiuni: Locale Prima pagină Știri
Persoane: Costi Spînu
Locații: județul Constanța
Subiecte: Accident aviatic Insula Serpilor Război Ucraina
Tip conținut: Știri
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (15)