ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O filmare publicată pe 31 iulie 2022 pe contul de YouTube al Mănăstirii Petru Vodă readuce în atenție profetismul Părintelui Justin Pârvu despre cipuri și vaccinuri. Într-o predică rostită de vrednicul de pomenire Duhovnic al Neamului în 24 Iunie 2009 acesta ține o mică lecție de nanotehnologie și explică pe înțelesul tuturor „beneficiile” vaccinurilor și ale cipurilor care pot exista în medicamente, așa cum, de altfel, a recunoscut însuși șeful companiei care produce vaccinuri ARNm și pastile „anti-Covid”, miliardarul de la conducerea Pfizer, Albert Bourla (VIDEO AICI).

„Știți ce trebuie făcut! Să nu vă temeți, pentru că teama este de la vrăjmaș!” subliniază Părintele Părintele Justin.

Citiți și  Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice. Să nu le acceptați! 

VIDEO:

Sursa extrasului nostru este dl. Valeriu Max. FILMAREA INTEGRALĂ provenită de la sursa menționată este disponibilă pe contul Mănăstirii Petru Vodă