ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul de vaccinare „drive thru” (tip fast-food) Kaufland Sud din municipiul Buzău, aflat pe strada Unirii nr.1, își va înceta activitatea începând cu data de 15 mai, informează Instituția Prefectului.

Potrivit sursei citate, persoanele care doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus se vor putea adresa medicilor de familie.

"După această dată, persoanele care doresc să se vaccineze cu orice tip de vaccin împotriva COVID-19 se pot adresa, pentru programare, medicilor de familie vaccinatori, lista acestora putând fi consultată pe site-ul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău (...) De menționat că începând cu data de 1.07.2022, activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 se va realiza exclusiv prin cabinetele de asistență medicală primară", se arată într-un comunicat de presă remis marți Agerpres.