ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După moartea subită a lui Julie Powell, o scriitoare din New York care dorea cu exact un an în urmă moartea anti-vacciniștilor și a celor anti-mască capturile de ecran ale vechilor postări de pe Facebook ale unui coleg de idealuri de-al acesteia, Richard Rowe, au început recent să facă din nou înconjurul lumii. Richard Allen Rowe, șofer de camion și candidat democrat la Congresul din Florida, a murit în urmă cu un an, în octombrie 2021, după ce și-a făcut injecția Pfizer și s-a arătat bucuros dacă nevaccinații vor muri în masă, amintesc TheGatewayPundit și Evie Magazine.

La 1 noiembrie 2021, Travis Akers, prietenul lui Richard Rowe, a scris că Rowe a murit subit în timp ce își plimba câinele. „Candidatul progresist din Districtul 23 al Camerei Reprezentanților din Florida și prietenul meu Richard Rowe a murit în mod neașteptat. El a decedat joi în urma unui episod medical în timp ce își plimba câinele. Gândurile mele se îndreaptă către familia și cei dragi lui Richard", a postat Akers. 
 
 Richard Rowe
 
Rowe a postat pe contul său de Facebook cu două luni înainte de a deceda, în care îi critica pe cei care se opun vaccinării.

„Permiteți-mi să fiu foarte clar... Nu-mi pasă deloc ce se întâmplă cu anti-vaxxerii. Nu-mi pasă. Lăsați-l pe Darwin să-și facă treaba. Ei au ajutat la uciderea a 700.000 de americani. Nu am milă față de ei. Îmi pare rău. În acest moment. Sper doar să simtă o zecime din durerea pe care au provocat-o tuturor celorlalți. Copiii vor fi bine. Ei vor suferi. Și o merită", a scris el.
 
 
Image
 
Într-o altă postare, Rowe s-a lăudat cu statutul său de vaccinat, publicând o fotografie a carnetului său de vaccinare.

„Da, sunt aici mai ales pentru ego-ul personal. Am făcut deja COVID anul trecut, așa că nu-mi fac griji. Dar vreau să-mi mențin sentimentul meu îngâmfat de superioritate morală și intelectuală în timp ce fac mișto de anti-vacciniști” a  scris el în legendă.
 
 
 Image
 
„Țin să vă reamintesc: Dumnezeu are umor”, a scris un utilizator Twitter publicând imaginea cu Rowe și carnetul lui de vaccinat anti-Covid: