ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


În perioada 16 iunie - 23 iulie 2021, ASCOR București împreună cu Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor organizează colecta „Ajută la nevoie", dedicată oamenilor nevoiași din București și din județul Ilfov.

Chiar dacă se apropie vacanța copiilor și perioada concediilor, trebuie să ne gândim și la cei care sunt cuprinși de suferință, nesiguranță și neîncredere în ziua de mâine, din cauza lipsurilor materiale și financiare pe care le resimt. Astfel, nevoiașii ne așteaptă să le fim alături, cu speranța că îi vom ajuta ca de obicei, la nevoie, acum, ci nu doar de sărbători.

Vom pregăti pachete cu rechizite școlare, cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez etc.) și produse igienico-sanitare.

Pentru produsele perisabile, vă rugăm să realizați donații în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR, Sucursala Unirea.
CONT: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Titular: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Ajut la nevoie!”

Așteptăm donațiile dumneavoastră la Sediul ASCOR, până la data de 23 iulie!
Adresa: Str. Doamnei, nr. 18, Sector 3, București.
Persoană de contact: Ioana – 0721 093 901
Haideți să ajutăm cu drag la nevoie!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews