ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu s-a declanșat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Se pare că incendiul ar fi avut loc în camera tehnică a instituției, transmite Stiripesurse.

Cel puțin 20 de persoane au fost evacuate, în timp ce ISU intervine în forță în aceste momente în clădire.

„La ora 21.17 am fost anunțați la 112 că sunt degajari de fum într-o cameră tehnică. 14 adulți și 25 copii au fost evacuați. Sala a fost ventilată. Nu există răniți”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Zorița Mircov, la postul Antena 3 CNN.

 

„Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 45 subofițeri cu șase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțime, două autospeciale de primă intervenție si comandă, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ”, a anunțat ISU Timiș.

ACTUALIZARE: Degajările de fum au venit, conform ISU Timiș, din sala de oxigen a spitalului, anunță și presa locală: Nu sunt victime, iar incendiul a fost stins.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews