ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou raport estimează că 26,6 milioane de persoane au fost rănite, 1,36 milioane de persoane cu dizabilități și 300.000 de decese în exces pot fi atribuite daunelor provocate de vaccinul COVID-19 numai în 2022, ceea ce a costat economia aproape 150 de miliarde de dolari, este articolul cutremurător publicat de ZeroHedge. 

Firma de cercetare Phinance Technologies, fondată și condusă de fostul manager de portofoliu Blackrock Ed Dowd, Yuri Nunes (doctor în fizică, master în matematică) și Carlos Alegria (doctor în fizică, finanțe), a împărțit impactul vaccinurilor în patru categorii mari pentru a estima costurile umane asociate cu vaccinul Covid-19:

  •  niciun efect sau asimptomatici
  • cei care au suferit reacții adverse (rezultat ușor până la moderat)
  •  cei care au devenit invalizi (rezultat sever)
  •  decesul (rezultat extrem).

 Datele privind reacțiile adverse cauzate de vaccin provin direct de la Biroul de Statistică a Muncii (BLS), în timp ce cifrele privind decesele în exces sunt derivate din cifrele oficiale privind decesele din SUA prin două metode diferite - metodologia AICI.
 
 


Este important de reținut faptul că persoanele dintr-o categorie (lezate, de exemplu) pot trece în ultimele categorii de gravitate - lucru pe care această analiză nu îl ia în considerare.

„Trebuie să ne amintim că nu numai că aceste grupări sunt o încercare de a caracteriza diferite niveluri de daune cauzate de inoculări, dar ele nu sunt statice și ar putea interacționa unele cu altele", se arată în raport. „De exemplu, ar putea exista indivizi care nu au avut efecte vizibile după vaccinare, dar care, cu toate acestea, ar putea fi totuși afectați".

„Indivizii cu leziuni ușoare în urma inoculărilor ar putea, în timp, să dezvolte leziuni grave, până la gradul de invaliditate, sau un rezultat extrem, cum ar fi moartea."

 
 
 

Estimarea costului economic

Analizând fiecare dintre categoriile de mai sus, Phinance a încercat să determine costul economic direct al leziunilor provocate de vaccinuri, care a fost de 79,5 miliarde de dolari în 2022 și de 52,2 miliarde de dolari pentru cei cu dizabilități grave.

Pentru decese, Phinace a folosit creșterea medie anuală absolută a excesului de decese începând cu 2021, care a fost de 0,05% pentru grupul demografic cu vârste cuprinse între 25 și 64 de ani, ceea ce a însemnat 5,6 miliarde de dolari. În total, ei au constatat un „cost economic" total de 147,8 miliarde de dolari în 2022 din cauza vaccinurilor Covid-19.

 
 
 
După cum notează Dowd, aceste cifre sunt doar ceea ce poate fi măsurat în prezent, deoarece sunt excluse multe lucruri esențiale, precum șomerii sau cei care dau o productivitate a muncii mult mai redusă din pricina reacțiilor adverse.