ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Presupusele decese cauzate de Covid-19 sunt din nou în creștere în Regatul Unit, atât în Anglia, cât și în Scoția înregistrându-se creșteri semnificative de la sfârșitul lunii iunie, și putem dezvălui în exclusivitate că majoritatea persoanelor care au murit din cauza Covid-19 au fost vaccinate împotriva acestuia.” Așa începe o anchetă publicată de Daily Expose săptămâna aceasta și distribuită ulterior pe Twitter de Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, împreună cu mesajul: „Ei bine, dacă lucrurile stau într-adevăr așa, atunci situația devine din ce în ce mai ciudată. Vedeți link-ul de mai jos.”
 
De altfel, chestiunea a început să se oficializeze. Însuși Reuters relata ieri, de exemplu, că „Cele mai multe cazuri de Covid-19 din Massachusetts sunt în rândul vaccinaților, afirmă CDC” - Centrele federale americane de control al bolilor.
 
Preluăm și noi, pe site-ul ActiveNews, o parte din conținutul materialului semnalat de dr. Robert Malone.

„Public Health Scotland (PHS) [Agenția Națională pentru Sănătate Publică din Scoția - n.n.] a publicat rapoarte săptămânale cu privire la statisticile despre Covid-19, cuprinzând date referitoare la testări, vaccinări, spitalizări și decese. Am studiat rapoartele în fiecare săptămână și v-am arătat recent cum raportul publicat pe 23 iunie 2021 anunța că 5.522 de persoane au murit în Scoția în decurs de 28 de zile de la administrarea unui vaccin Covid-19.

În urmă cu câteva săptămâni, am observat că Public Health Scotland a fost foarte ingenioasă în modul în care a prezentat datele, părând să încerce să ascundă o statistică șocantă în ceea ce privește decesele cauzate de Covid-19 și vaccinul Covid-19. Din nefericire pentru PHS, nu au fost chiar atât de isteți, deoarece ultimul lor raport ne-a permis să deslușim statistica șocantă pe care încercau să o ascundă.

Public Health Scotland a prezentat date privind cazurile de infectare, spitalizările și decesele în funcție de statutul de vaccinare. Cu toate acestea, am observat că au fost deosebit de șireți în modul în care au prezentat datele privind decesele.

Datele referitoare atât la cazuri, cât și la spitalizări au fost prezentate cu un total pentru fiecare săptămână din ultimele 4 săptămâni înainte de data raportului.

De exemplu, în tabelul 15 din raportul lor publicat pe 28 iulie privind numărul de cazuri presupus pozitive la Covid-19 datele arată clar că majoritatea cazurilor pozitive de Covid-19 din perioada 26 iunie - 23 iulie au fost înregistrate la persoane care nu au fost vaccinate, reprezentând 57% din totalul cazurilor. Cu toate acestea, în cea mai recentă săptămână, între 17 iulie și 23 iulie, putem vedea că situația s-a schimbat și că cei care au fost vaccinați împotriva Covid-19 reprezintă 52% din cazurile pozitive.

Tabelul 16 din raportul PHS din 28 iulie este, de asemenea, prezentat în același mod, arătând totalurile săptămânale din ultimele patru săptămâni privind numărul de internări în spital legate de Covid-19.

Datele arată, însă, o versiune ușor diferită de cea pe care am văzut-o anterior în ceea ce privește cazurile confirmate. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea internărilor în spital au fost ale unor persoane vaccinate, reprezentând 50,8% din totalul internărilor. Ceea ce este interesant în această situație este numărul de internări în raport cu numărul cazurilor presupus pozitive.

De la 26 iunie până la 23 iulie 2021, PHS susține că 38.067 de cazuri pozitive de Covid-19 au fost confirmate la populația nevaccinată. Cu toate acestea, în același interval de timp, doar 15.485 de cazuri pozitive de Covid-19 au fost confirmate la populația complet vaccinată.

Totuși, din rândul populației nevaccinate, 863 de persoane au fost spitalizate în același interval de timp. În timp ce în rândul populației complet vaccinate, 763 de persoane au fost spitalizate în același interval de timp.

Asta înseamnă că doar 2,3% din cazurile confirmate de Covid-19 la populația nevaccinată au dus la spitalizare. În timp ce, în cazul populației complet vaccinate, 5% din cazurile confirmate de Covid-19 au dus la spitalizare. Această analiză conține o mică eroare în ceea ce privește existența unui decalaj între un caz confirmat și spitalizare, dar, chiar și așa, acest lucru arată în mod clar că vaccinurile nu fac ceea ce pretind a face „pe hârtie”.

Public Health Scotland a fost din nou destul de ingenioasă în modul în care a prezentat datele de mai sus, deoarece a încercat să diminueze gravitatea datelor observate la cei vaccinați, afișând numărul în funcție de totalul persoanelor vaccinate. La fel cum au încercat să amplifice gravitatea datelor observate la cei nevaccinați, afișând numărul în raport cu cel al persoanelor care nu au fost vaccinate. Dar acele numere sunt irelevante.

Asta pentru că „vaccinurile” Covid nu te împiedică să iei virusul și nu te împiedică să răspândești virusul, iar aceasta este o certitudine, după cum se afirmă și în cel mai recent Raport de supraveghere a „vaccinului” Covid al Public Health England, care confirmă acest fapt.

S-a dovedit doar aparent că „vaccinurile” Covid ar reduce riscul de spitalizare și de deces, deoarece metodele folosite pentru a dovedi acest lucru sunt foarte discutabile. Prin urmare, pentru a măsura eficiența vaccinurilor în lumea reală, nu ar trebui să ne uităm la numărul persoanelor spitalizate sau decedate din cauza Covid-19 în raport cu numărul de persoane vaccinate sau nevaccinate. Ar trebui să ne uităm la câte persoane au fost spitalizate sau au murit din cauza Covid-19 în raport cu numărul de persoane presupuse a fi infectate cu Covid-19 în funcție de statutul lor de vaccinare.

Folosind această măsură în raport cu datele de mai sus, putem vedea în mod clar că cei complet vaccinați au o problemă, deoarece se pare că dacă sunt infectați cu Covid-19, este mult mai probabil să fie spitalizați decât dacă nu ar fi fost vaccinați.

Dar ne temem că datele arată că a fi spitalizat este cea mai mică dintre îngrijorările lor, chiar dacă Public Health Scotland a încercat din răsputeri să ascundă acest lucru.

După cum ați văzut mai sus, Public Health Scotland a prezentat datele privind cazurile și spitalizările pe săptămâni, însă avem sentimentul că modul în care prezintă spitalizările s-ar putea schimba în curând, acum că datele par să se îndrepte în direcția opusă dovedirii eficienței „vaccinurilor” Covid.

PHS susține că folosește data de 29 decembrie 2020 deoarece aceasta include ipoteza „dezvoltării protecției după prima doză”, această dată fiind la 21 de zile de la începerea programului de vaccinare.

După cum puteți vedea, au revenit la procente bazate pe aceste date pentru a justifica faptul că „vaccinurile” Covid sunt în mod clar eficiente. Doar că există o eroare uriașă care creează o înșelăciune majoră în ceea ce privește informațiile furnizate prin aceste date. Această eroare și înșelăciune este numărul de doze de „vaccinuri” Covid care au fost efectiv administrate până pe 29 decembrie 2020.

Până la acea dată, Scoția a administrat doar 104.766 de prime doze de „vaccin” Covid, alături de 50 de doze de rapel, reprezentând 1,9% din totalul populației.

La aceeași dată, ei se aflau în mijlocul unui presupus al doilea val de Covid-19 și înregistrau un număr semnificativ de decese în fiecare zi, valul de decese fiind pe cale să crească, „din întâmplare”, odată cu numărul de „vaccinuri” administrate.

Presupusul val de decese cauzate de Covid-19 a atins apogeul pe 27 ianuarie, zi în care s-au înregistrat 92 de decese presupus cauzate de Covid-19. Cu toate acestea, a existat o creștere neobișnuită a numărului de decese pe data de 3 martie, când 207 decese „cauzate” de Covid-19 au fost adăugate la statistici - ceea ce putem presupune că a fost o întârziere în adăugarea de date.

Până la 27 ianuarie 2021, Scoția vaccinase doar 9% din populație, 491.658 de persoane cu prima doză, iar 6.783 de persoane cu ambele doze. Cu toate acestea, începând cu această dată, numărul presupuselor decese Covid-19 pe zi a început să scadă, cu excepția creșterii neobișnuite din 3 martie, dar chiar și până la această dată doar 31% din populație fusese vaccinată.

Puteți vedea cum Public Health Scotland a reușit să manipuleze datele privind decesele în funcție de statutul vaccinal în favoarea demonstrării faptului că vaccinurile sunt eficiente, prin utilizarea acestor date? Majoritatea deceselor cauzate de Covid-19 au avut loc înainte ca doar 9% din populația Scoției să facă vaccinul.

Ei bine, această înșelăciune ia sfârșit chiar acum, deoarece am reușit să aflăm numărul de decese recente puse pe seama Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare, comparând datele din ultimul raport cu cifrele prezentate în rapoartele anterioare, și putem vedea cu siguranță de ce Public Health Scotland a ales să prezinte decesele în acest mod, altfel nu ar fi avut niciun temei pe care să se bazeze.

 

 


Tabelul de mai sus este preluat din raportul Public Health Scotland publicat la 28 iulie. Acesta prezintă decesele în funcție de grupa de vârstă și statutul de vaccinare între 29 decembrie 2020 și 15 iulie 2021. După cum puteți vedea, marea majoritate a deceselor sunt afișate ca fiind înregistrate în rândul populației nevaccinate, cu un total de 2.967 din cele 3.321 de decese presupuse a fi de Covid-19.

Cu toate acestea, după cum am demonstrat, această statistică este înșelătoare din cauza faptului că majoritatea deceselor au avut loc înainte ca doar 9% din populația Scoției să fie vaccinată.

Până la data de 2 aprilie 2021, decesele zilnice cauzate de Covid-19 în Scoția s-au stabilizat la zero în majoritatea zilelor. Începând cu aceeași dată, 46,5% din populație primise o singură doză de „vaccin” Covid. Cu toate acestea, ceea ce este interesant este că decesele tocmai s-au înmulțit din nou, cu începere din 6 iulie 2021, când s-au înregistrat 6 decese.

Motivul pentru care acest lucru este interesant e că, la data de 6 iulie, 30% din Scoția încă nu fusese vaccinată împotriva Covid-19, prin urmare, ați fi crezut că, dacă „vaccinurile” funcționează, această creștere s-ar datora faptului că persoanele nevaccinate au murit? Dar nu este așa, iar Public Health Scotland încearcă să ascundă acest lucru.

Pentru că, dacă ne întoarcem la raportul statistic anterior privind Covid-19, publicat la 21 iulie, putem folosi cifrele pentru a afla statutul de vaccinare al persoanelor care se presupune că au murit din cauza Covid-19.

Tabelul 17 din raportul publicat pe 21 iulie arată decesele cauzate de Covid-19 în funcție de statutul vaccinal între 29 decembrie 2020 și 8 iulie 2021, la doar două zile după ce decese presupus cauzate de Covid-19 au început să crească din nou în Scoția. Tabelul arată din nou că majoritatea decedaților sunt nevaccinați, dar am dovedit deja că aceasta este o înșelăciune.

Începând cu 8 iulie, au fost înregistrate 2.962 de decese în rândul populației nevaccinate. Începând cu 15 iulie, 2.967 decese au fost înregistrate în rândul populației nevaccinate. Ceea ce reprezintă o creștere cu 5.

Până la 8 iulie, au fost înregistrate 257 de decese la persoane care au primit doar o singură doză de „vaccin” Covid, însă este posibil ca acestea să fi primit două doze, deoarece PHS le-a adăugat la numărul de doze unice dacă a doua doză a fost administrată cu mai puțin de 14 zile înainte de deces. Până la data de 15 iulie, 262 de persoane care au primit doar o singură doză de „vaccin” Covid au murit din cauza Covid-19. Ceea ce reprezintă o creștere cu 5.

La data de 8 iulie, au fost înregistrate 64 de decese în rândul populației complet vaccinate. Începând cu data de 15 iulie, 92 de decese au fost înregistrate în rândul populației complet vaccinate. Aceasta reprezintă o creștere cu 28.

Acest lucru înseamnă că persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 reprezintă 87% din decesele din cel de-al treilea val de decese din Scoția care tocmai a început. Cei complet vaccinați reprezintă 74% din decesele care abia au început să apară din nou, cei care au primit o singură doză reprezintă 13% din decese, iar cei nevaccinați constituie doar 13% din decese.

Aceasta, în ciuda faptului că cei complet vaccinați reprezintă doar 23% din cazurile observate în ultimele patru săptămâni.

Prin deslușirea datelor pe care Public Health Scotland a încercat în mod inteligent să le ascundă, am demonstrat că există o probabilitate mai mare de a fi spitalizat și o probabilitate mai mare de a muri dacă sunteți infectat cu Covid-19 după ce ați fost vaccinat.

Îmbunătățirea dependentă de anticorpi apare atunci când anticorpii generați în timpul unui răspuns imunitar recunosc și se leagă de un agent patogen, dar nu sunt capabili să prevină infecția. În schimb, acești anticorpi acționează ca un „cal troian”, permițând agentului patogen să pătrundă în celule și să exacerbeze răspunsul imunitar.

Am fost avertizați că vaccinurile Covid-19 vor provoca asta, pe baza dovezilor produse în deceniile anterioare, iar datele pe care tocmai le-am descoperit arată că publicul ar fi trebuit să țină cont de aceste avertismente, conchide publicația.
 
Toate graficele și tabelele le puteți viziona la Daily Expose