ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ilustratorul GeoGrafik debutează la ActiveNews cu desenul ales de noi ca reprezentativ pentru Scandalul momentului - TUNUL DE UN MILIARD! - dezbătut azi de Robert Turcescu și maestrul Ion Cristoiu în emisiunea de de la canalul TV al EVZ HAI România!

Dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri are nenumărate semne de întrebare: de ce acum, de ce doar Cîțu, Voiculescu și Mihăilă, cum a fost posibil, care este explicația unei achiziții atât de ciudate și de oneroase?

Robert Turcescu se întreabă unde sunt acum investigatori din presă, de la Recorder sau din presa oficială, care sar ca hienele pe un preot, cu camere ascunse, și acuză o așa zisă corupție, la nivel redus, iar acum, când e vorba de o Afacere de peste 1 miliard, tac?!

Avem de-a face cu o anchetă politică sau cu un dosar întocmit ”pe bune”? Maestrul Cristoiu vine cu un comentariu care surprinde, iar Robert Turcescu ne arată niste secvențe antologice cu Cîțu, sorbitorul de cuvinte și de euro, chestionat de jurnalistul experimentat chiar pe tema TUNULUI sau mai bine zis ȚEPEI Vaccinurilor!

Cîțu susține că a ascultat „ordinul împărăției”, după cum apare și în caricatura lui GeoGrafik de la ActiveNews.

Bonus: ciudatul caz Cherecheș și schimbul prizonieri contra ostatici Israel-Hamas. VIDEO:

Totodată, neobositul maestru Ion Cristoiu ne-a lăsat încă de aseara Jurnalul său TV despre evenimentele politice la zi: Cum de lipsește Marcel Ciolacu de pe fronturile iernii? VIDEO: