ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai exact, este vorba de scrisoarea publică adresată președintelui Klaus Iohannis de cunoscutul activist Gabriel Andreescu, prin care acesta cerea grațierea lui Gregorian Bivolaru. Scrisoarea era reprodusă azi cu semnnul "P” (de la Publicitate) și pe Hotnews.ro

"Pozițiile oficiale ale APADOR-CH sunt discutate întotdeauna în cadrul organizației, sunt publicate pe site-ul propriu sau difuzate în media și sunt asumate de conducerea asociației. Solicitarea de grațiere a domnului Gregorian Bivolaru, făcută de domnul Gabriel Andreescu, reflectă strict punctul de vedere personal al autorului, precum și activitatea pe care acesta a desfășurat-o în legătură cu MISA", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul ONG-ului.

Poziția ONG-ului apare după ce la 2 zile distanță agenția de știri Mediafax difuzase o știre cu titlul "Gabriel Andreescu, fondator al APADOR-CH îi cere lui Iohannis grațierea lui Gregorian Bivolaru". Astăzi, scrisoarea lui Gabriel Andreescu apărea pe Hotnews.ro cu semnul "P” (publicitate).