ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Numele lui este David Cornea și are doar trei ani și jumătate. A fost, până într-o zi, un copil normal, a cărui viață părea să curgă lin, fără ca ceva să-i tulbure cursul. Într-o secundă, totul s-a spulberat.
 
Lena Cornea, mama lui David, a primit într-o zi vestea care a căzut ca o ghilotină: băiețelul ei de doar trei ani are o tumoare pe ficat și suferă de  sindormul Job, o imunodeficiență rară, care se caracterizează prin eczeme, infecții cutanate și respiratorii severe care îi pun viața în pericol. Salvarea micului David ar putea veni după o operație pe care trebuie să o facă în Ungaria, dar pentru care familia mai are nevoie de suma de 5.000 de euro, echivalent în RON 23.295.

Cazul lui David este cunoscut pe Facebook la pagina „Timișoara îl salvează pe David”.

Cei care vor să contribuie o pot face la următoarele conturi deschise pe numele Cornea Alexandru David Ionuț, la Banca Transilvania:

Conturile IBAN:
 
EURO: RO62BTRLEURCRT0418628301

RON: RO15BTRLRONCRT0418628301 
 
Cei care doresc și pot să sprijine familia lui David și altfel, nu doar cu bani, o pot face, sunând la numărul de telefon: :0730364278. 

Costurile spitalizării prelungite, faptul că mama a fost nevoită să renunțe la serviciu pentru a sta zi de zi lângă copil, au pus pe umerii acestei familii greu încercate o povară mult prea grea, în mod special din punct de vedere financiar.

Rugăciunile pot ajuta și ele familia băiețelului. Și pentru că românii se mobilizează exemplar când aceste cazuri sunt făcute publice, un share pe Facebook pentru a da semnalul că David are nevoie de ajutor poate fi, de asemenea,  de mare folos!