Numele lui este David Cornea și are doar trei ani și jumătate. A fost, până într-o zi, un copil normal, a cărui viață părea să curgă lin, fără ca ceva să-i tulbure cursul. Într-o secundă, totul s-a spulberat.
 
Lena Cornea, mama lui David, a primit într-o zi vestea care a căzut ca o ghilotină: băiețelul ei de doar trei ani are o tumoare pe ficat și suferă de  sindormul Job, o imunodeficiență rară, care se caracterizează prin eczeme, infecții cutanate și respiratorii severe care îi pun viața în pericol. Salvarea micului David ar putea veni după o operație pe care trebuie să o facă în Ungaria, dar pentru care familia mai are nevoie de suma de 5.000 de euro, echivalent în RON 23.295.

Cazul lui David este cunoscut pe Facebook la pagina „Timișoara îl salvează pe David”.

Cei care vor să contribuie o pot face la următoarele conturi deschise pe numele Cornea Alexandru David Ionuț, la Banca Transilvania:

Conturile IBAN:
 
EURO: RO62BTRLEURCRT0418628301

RON: RO15BTRLRONCRT0418628301 
 
Cei care doresc și pot să sprijine familia lui David și altfel, nu doar cu bani, o pot face, sunând la numărul de telefon: :0730364278. 

Costurile spitalizării prelungite, faptul că mama a fost nevoită să renunțe la serviciu pentru a sta zi de zi lângă copil, au pus pe umerii acestei familii greu încercate o povară mult prea grea, în mod special din punct de vedere financiar.

Rugăciunile pot ajuta și ele familia băiețelului. Și pentru că românii se mobilizează exemplar când aceste cazuri sunt făcute publice, un share pe Facebook pentru a da semnalul că David are nevoie de ajutor poate fi, de asemenea,  de mare folos!

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews