ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr polițist de la Biroul Rutier Alba Iulia, Andrei Răbulea, are nevoie de ajutor pentru tratament în străinătate, anunță Alba24.

Recent a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă, iar intervenția chirurgicală nu se poate face în România.

Costurile acesteia se ridică la o sumă pe care familia nu și-o permite. Colegii acestuia din cadrul IPJ Alba strâng și ei bani pentru Andrei și transmit prin intermediul Alba24 că le mulțumesc tututor celor care doresc să doneze pentru tratament, mai scrie sursa citată.

Andrei Răbulea este un tânăr polițist din Galda de Jos, județul Alba, ne informează și ziarul Unirea.

Tânărul polițist, în vârstă de doar 26 de ani, a ajuns la spital cu dureri mari de cap, iar diagnosticul a fost teribil pentru familie și colegi.

Mama acestuia, Rodi Răbulea, a făcut un apel public pe contul de Facebook, pentru fiul ei.

”Există momente în care problemele cu care ne confruntăm ne depășesc, iar, pentru a izbândi, avem nevoie de sprijinul semenilor noștri.

Într-o astfel de situație se află fiul nostru, Andrei, care de puțin timp a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală medie dreaptă, iar tratamentul chirurgical prin by-pass intra-extra cranian de care are nevoie, nu se efectuează în nici un centru neurochirurgical din România, astfel are nevoie de intervenție chirurgicală la o clinică din străinătate.

Având în vedere costurile ridicate ale tratamentului, operației și recuperării vă adresăm rugămintea de a-l sprijini benevol, într-unul din conturile:

IBAN (moneda Lei/ RON): RO20INGB0000999913629342
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

IBAN (moneda Euro): RO05INGB0000999913629418
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
,

deschise la ING pe numele Răbulea Andrei Ioan. Vă suntem recunoscători și vă mulțumim anticipat!” a scris aceasta pe Facebook.