ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Pandemia COVID-19 s-a dovedit o oportunitate perfectă pentru elementele totalitare care au pus drepturile și libertățile individuale sub asediu, la nivel mondial.", a declarat președintele organizației de apărare a sănătății copiilor (Children Health Defense - CHD), Robert F. Kennedy, Jr., nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, într-o scrisoarea adresată către 100.000 de avocați.

Pandemia COVID s-a dovedit o oportunitate perfectă pentru elementele totalitare

Într-o scrisoare către 100.000 de avocați, Robert F. Kennedy, Jr., președintele CHD, își îndeamnă colegii avocați să citească „Protejarea drepturilor individuale în era COVID-19”, un raport special întocmit de către echipa CHD, și să acționeze pentru apărarea drepturilor omului amenințate acum în întreaga lume.

Raportul explorează drepturile legale cu privire la consimțământul informat, integritatea corporală, dreptul de a refuza intervențiile medicale nedorite, libertatea de exprimarea religioasă și autonomia bisericilor. Toate aceste drepturi vor fi „restrânse dramatic” dacă angajatorii, statele lumii și / sau guvernul federal impun vaccinarea, afirmă John F. Kennedy.

ActiveNews publică întreaga scrisoare la secțiunea OPINII, în original, și vă recomandă să descărcați Raportul PDF de AICI.

Reamintim că Robert F. Kennedy a susținut un discurs care sintetizează intențiile „elementelor totalitare ale Erei COVID”, anul trecut, la Berlin, în fața a sute de mii de protestatari anti-totalitarism. Îl redăm mai jos: