ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o conferință de presă susținută în timpul campaniei electorale de anul trecut, în pandemie, actorul Bogdan Stanoevici, decedat marți, în urma unei infecții intraspitalicești, dar declarat de Unitățile Media (UM) drept mort din cauza virusului Covid-19, și-a descris propria moarte.

Regretatul actor arată cum bolnavii intră în spital pentru o problema medicală, contractează infecții nosocomiale, iar apoi mor și sistemul îi raportează drept victime Covid.

"Nu mai e un secret pentru nimeni că au fost sute și poate mii de oameni pentru că nu au putut fi tratați, pentru că s-au transformat spitale în Spitale-Covid", spunea Bogdan Stanoevici, adăugând:

 

 

„Atâta amar de ani guvernele din România nu au putut decide că spitalele sunt focare de infecție. Și că multe dintre ele, făcute în anii 60-70, ar fi trebuit să fie rase de la rădăcină și reconstruite. Intri în spital pentru că ești suspect de coronavirus și ieși îmbolnăvit cu nu știu câte infecții nozocomiale, care sunt în pereți. Despre asta este vorba. Dar despre asta nu vă vorbește puterea”.

VIDEO AICI: