ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul Mr. (rtg) Ing. Teodor Stelian Palade a plecat în marea călătorie. Redacția Revistei ART-EMIS prezintă ONORUL LA GENERAL !

„Mă aflu la Spitalul « Elias » din București, pe o targă. M-au legat la o butelie de oxigen industrial” ne-a anunțat după internare.

Ultimul mesaj primit de la domnia sa pe data de 1 noiembrie 2021 suna astfel: „HELP! Aici, nimeni nu acordă nicio speranță! La discuția de astăzi  cu dr. curant nu mi s-a putut oferi nicio perspectivă. Niciuna! Rog sprijin”.

Neputința noastră nu l-a putut sprijini prea mult.

Mulțumim dr. Cristian Răchitan care, de la New York a încercat să-i acorde sprijin, însă complicațiile survenite pe parcurs nu au mai permis salvarea sa.

Redacția Revistei ART-EMIS transmite condoleanțe familiei pentru pierderea suferită. 

Drum bun și liniștit  spre stele, Domnule General!

Dumnezeu să-l odihnească și să aibă grijă de sufletul său generos!     

Asociația Diplomaților Militari în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”

Consiliul Director al Asociației Diplomaților Militari în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”, (A.D.M.R.R.) anunță cu regret trecerea la cele veșnice, la data de 14 noiembrie 2021, a generalului maior (rtg) inginer Teodor Stelian Palade, membru al asociației, la vârsta de 78 ani. Îi păstrăm vii în amintire frumusețea sufletească, tenacitatea și generozitatea demonstrată în unitățile militare în care s-a format și afirmat ca inginer militar, ulterior ca diplomat militar.

După trecerea în rezervă, a activat cu succes în A.D.M.R.R. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și să le dea putere celor două fiice ale sale și celor care l-au cunoscut și apreciat să treacă peste aceste moment dificil al vieții.     

Suntem alături de familia îndoliată căreia îi transmitem întreaga noastră compasiune pentru greaua pierdere suferită.

ART-EMIS.ro