ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de 11 ani din Florida aștepta autobuzul care urma să o ducă la școală, moment în care un bărbat a ieșit dintr-o mașină albă cu un cuțit în mână și s-a năpustit asupra ei, a luat-o pe sus și a încercat să o ducă spre portbagaj. Camerele de supraveghere au surprins cum fata s-a zbătut și a reușit să scape din strânsoare, luând-o la fugă. Nu înainte de a arunca asupra agresorului cu o substanță albastră din ghiozdan, probabil pentru a-l orbi, substanță care a ajutat, ulterior, la recunoașterea făptașului de către polițiști.

Potrivit Aleph News, victima a declarat ulterior presei că a aruncat cu slime albastru peste bărbatul necunoscut pentru că aflase despre importanța acestor dovezi din serialul preferat „Law & Order: Special Victims Unit”. Una dintre vedetele serialului de detectivi a felicitat-o pe Alyssa Bonal pentru gândirea ei rapidă și ingenioasă.

Suspectul în vârstă de 30 de ani a fost arestat 8 ore mai târziu, după o căutare de amploare la care au participat peste 50 de polițiști. Dincă de Florida a fost pus sub acuzare pentru tentativă de răpire a unui minor și asalt agravat cu o armă mortală.