ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o adresă transmisă Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și centrului de injectare a populației cu seruri experimentale CNCAV, Alianța Părinților atrage atenția asupra problemelor de ordin medical și juridic care intră de azi în responsabilitatea celor vizați, ca urmare a declanșării campaniei de otrăvire prin inoculare cu substanțe necunoscute a copiilor de la 5 ani în sus, începând de azi, 26.01.2021. Redăm mai jos Avertismentul transmis de Alianța Părinților și reamintim:

MAREA ÎNȘELĂTORIE PFIZER - COMIRNATY. Vaccinurile provocă MAI MULT RĂU DECÂT BINE. Eficiența reală: 0,84%! O Alianță de peste 500 de medici canadieni face demonstrația într-un STUDIU VIDEO extraordinar însoțit de DOVEZI INCONTESTABILE

 Alianța Părinților către cei care pot răspunde juridic pentru afectarea gravă a copiilor:

Fără îndoială, ați luat cunoștință de efectele adverse grave și de decesele produse de vaccinurile Covid, atât din luările de poziție ale unor personalități din lumea medicală, cât și din datele publice existente pe platformele VAERS și EudraVigilance.

Dacă, în ciuda tuturor dovezilor care arată că vaccinarea copiilor este un act iresponsabil și nejustificat, veți continua să susțineți că efectele adverse sunt neglijabile și vețipersista în decizia de aextinde vaccinarea lacopiii cu vârste cuprinse între 5 – 11 ani, Alianța Părinților vă comunică următoarele:

Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile cunoscute, precum și faptul că există și riscuri necunoscute reprezintă o etapă obligatorie pentru obținerea consimțământului informat.

In vederea respectării dreptului pacientului la informare corectă și completă înainte de efectuarea unui act medical, solicităm ca, în declarația de consimțământ informat pe care părintele o va semna înainte ca fiului/fiicei sale să-i fie administrat vaccinul, să figureze explicit, în scris, următoarele informații:

  1. Vaccinurile anti-covid sunt seruri experimentale aflate în studiu clinic de fază III, care se va încheia la 31 decembrie 2023.

Argumente:

Mențiunea cu privire la caracterul experimental al vaccinurilor anti-covid se găsește în prospecte; vaccinurile anti-Covid19 se află în faza de studiu clinic, lucru semnalat în prospecte și prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos.

In prospectul vaccinului de la Pfizer se menționează explicit că, pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023.

  1. Prin semnătură vă înrolați ca voluntar în acest studiu clinic și vă asumați riscul eventualelor reacții adverse.

Argumente:

Intr-un răspuns al Ministerului Sănătății la o solicitare de informații de interes public formulată de postul de televiziune Antena3, se afirmă explicit:

Perioada de timp în care suntem protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrat vaccinul în cadrul studiilor clinice”.

Deci, persoanele vaccinate sunt voluntari care se înrolează în studii clinice, asumându-și toate riscurile, aspect despre care părinții trebuie să fie informați.

  1. O persoană vaccinată se poate infecta și poate transmite virusul în colectivitate

Argumente:

Dl. dr Adrian Marinescu (medic infectionist- Spitalul Matei Balș) a confirmat public faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecția, aspect confirmat și de dl dr Streinu Cercel în plenul Senatului.

La 28 iulie 2021, directorul CDC,Rochelle Walensky, a declarat că studiile arată că persoanele vaccinate care se îmbolnăvesc de covid au aceeași încărcătură virală cu cele nevaccinate și pot transmite infecția în comunitate în aceeași măsură.

In prospecte este menționat explicit faptul că "nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate", iar pe site-ul European Medicines Agency este precizat faptul că „nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate”.

  1. O persoană vaccinată poate face o formă severă de boală și poate deceda de covid.

Argumente:

Informațiile publice furnizate de INSP arată că în România până la 5 iulie 2021 au decedat 492 de persoane testate pozitiv după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat fiind testate pozitiv după a doua doză. Vedeți și datele recente.

  1. Copiii prezintă un risc statistic zero (0) pentru COVID-19.

Argumente:

Pe site-ulCDC este prezentă informația conform căreia la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.

  1. La tinerii vaccinați s-au înregistrat frecvente cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese, motiv pentru care Pfizer a inclus miocardita în prospect ca efect secundar posibil, iar Astra Zeneca a inclus decesul în prospect ca efect secundar posibil.

Argumente:

Raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână, potrivit datelor VAERS,după începerea vaccinării. Connecticut a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin COVID.

Până la 06 noiembrie 2021, Eudra-Vigilance a înregistrat un total de 29.934 decesedupă vaccin și 2.804.900 efecte adverse raportate.

Vă rugăm să observați faptul că pentru toate informațiile am citat numai surse oficiale: medici infecționiști implicați activ în campania de vaccinare, prospectele vaccinurilor, Ministreul Sănătății, FDA, VAERS, EMA, CDC, Eudra-Vigilance, INSP, site-uri guvernamentale.

Solicităm, de asemenea, următoarele:

1 - Părinții copiilor să prezinte recomandarea scrisă pentru vaccin, emisă de medicul de familie după un consult prealabil, recomandare asumată prin semnătură.

2 - Părinții copiilor să fie instruiți în vederea raportării reacțiilor adverse survenite DUPA cele 15 minute în care pacientul rămâne sub observație, cu precizarea expresă a modalității în care acest lucru trebuie făcut și cu informarea expresă cu privire la faptul că, fiind vorba despre un studiu clinic în desfășurare, raportarea reacțiilor adverse până la finalizarea acestui studiu, în dec 2023, este un obiectiv de maximă importanță.

Ascunderea informațiior a căror menționare scrisă solicităm să fie făcută în declarația de consimțământ informat are drept consecință vicierea consimțământului părintelui prin mijloace dolosive, cu posibile consecințe grave asupra sănătății și cu toate consecințele juridice pe care acest lucru le poate determina.

În cazul în care Ministerul Educației, CNCAV și Ministerul Sănătății nu vor da curs prezentei cereri, solicităm explicații justificative pentru respingerea fiecărei cerințe mai sus menționate. Precizăm că solicităm o argumentație riguroasă și punctuală (asemenea celei pe care noi v-am pus-o la dispoziție) și nu generalități care ocolesc subiectul.

Solicităm transmiterea numărului de înregistrare și răspuns pe adresa:apel@aliantaparintilor.ro, în termenul prevăzut de lege.

25.01.2022

Comitetul Director al Alianței Părinților Președinte: Cristian Filip

Prof Popa Olimpia- Dir Departament Educație-Sănătate

Av Marina Ioana Alexandru- Dir Departament Juridic

Nr 1 /2022 ALIANȚA PARINTILOR

Str. Av. Vasile Fuica nr 29,

Ap 7, Sector 1, Bucuresti

tel: 0746572339; 0745049202

apel@aliantaparintilor.ro