ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinare în parcare, vaccinare la mici, vaccinare la Castelul Bran, vaccinare la Biserica Neagră,... Credeați că le-ați văzut pe toate? Iată aberația zilei: Vaccinare de Sfântul Ilie, chiar în timpul slujbei! Primăria Comunei Lenauheim din județul Timiș și-a programat „maratonul” rapelării marți, 20 iulie, începând de la ora 10. 

„Maratonul vaccinării la Lenauheim - rapel 
  • Mâine, Marți 20 Iulie 2021, la Căminul Cultural Lenauheim, între orele 10:00-15:00, se va derula evenimentul de vaccinare Maratonul rural.
Serurile disponibile vor fi cele de la Johnson&Johnson (doză unică) și Pfizer (pentru doza a doua).
  • Pentru cetățenii din Grabaț și Bulgăruș, care doresc să se vaccineze, primăria va asigura transportul la centrul de vaccinare după următorul program:
  • Marți 20 Iulie:
- plecare Bulgăruș la orele: 10:00, 13:00.
- plecare Grabaț la orele: 10:20, 13:20.
Transportul va fi realizat cu microbuzul primăriei, din stațiile de autobuz din fiecare localitate, și îi va duce pe cei care doresc să se vaccineze la centrul de vaccinare de la Căminul Lenauheim și înapoi în localitatea de domiciliu”, a postat luni pe facebook de Primăria Lenauheim. 
 
Pe lângă faptul că în dimineața zilei de Sfântul Ilie oamenii ar trebui să meargă la biserică, există o tradiție chiar și pentru cei neduși la biserică: interdicția de a munci în această zi, pentru a nu risca să fii lovit de trăsnet. Aviz angajaților primăriei și personalului medical! Cât despre eventualii mușterii, ei au a se teme mai abitir de reacțiile adverse ale vaccinurilor Covid decât de pedeapsa Sfântului Ilie! 
 
P.S.: Reporterii ActiveNews au fost cenzurați de Lenauheim.ro pe Facebook la postarea despre maratonul vaccinării, unde au lăsat comentarii de avertizare asupra posibilelor reacții adverse de pe cel puțin două conturi. De altfel, nu vi se pare ciudat ca o postare să aibă 9 distribuiri, dar nici măcar un comentariu? E semn că cineva stă cu ochii-n patru și șterge tot ce intră, în afară de comentariile care denotă intenția vaccinării (cum e cazul la o postare mai veche, despre prima doză). Dar de ce, marii vaccinatori ai comunei au ceva de ascuns? Se tem de ceva anume, dacă demersul lor e atât de „bine intenționat”? Încercați și d-voastră să comentați pe pagina primăriei timișene și vă veți convinge de această realitate „europeană”.