ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Comisie de Sănătate la Senat, PSD-istul apocaliptic Adrian Streinu Cercel, a început din nou campania de ventilat aerații declarând că în câteva săptămâni riscăm să ajungem la 4000-6000 de cazuri pe zi, relatează Știri pe surse, citând Antena3.

”Dacă nu ne vaccinăm putem să ajungem la mii de cazuri pe zi în câteva săptămâni, undeva la 4-6 săptămâni.", a declarat propagandistul sponsorizat de Pfizer. PSD-istul Cercel.
 

În timpul gripei aviare, același Streinu-Cercel instala panica în țară: „Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4-5 luni, se pot îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar 2 milioane dintre aceștia vor muri. Oamenii trebuie să știe că ne așteptăm la un virus foarte agresiv”, spunea, în iunie 2006, Adrian Streinu-Cercel.

ActiveNews a demonstrat că Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

Spitalul pe care îl conduce a produs 20 de morți într-un incendiu. Streinu-Cercel nu este nici măcar anchetat. Interimara de la Balș, făcută capră ispășitoare pentru incendiu. ȚAPII RESPONSABILI, Streinu-Cercel, Raed Arafat și Vlad Voiculescu, nu sunt anchetați 

Și acest individ zburdă liber.