ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Joe Biden continuă să promoveze vaccinarea în masă a copiilor, în ciuda faptului că 0,00-0,02% din cazurile de coronavirus la copii se soldează cu deces, conform Breitbart.

"FDA a autorizat acum vaccinurile de rapel pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Vaccinarea copiilor noștri este cel mai bun mod de a-i proteja de varianta Omicron", a declarat vineri Biden.
 
Cu toate acestea, potrivit datelor Academiei Americane de Pediatrie (AAP), actualizate ultima dată la 30 decembrie 2021, rata mortalității cauzate de coronavirus în rândul copiilor rămâne extrem de scăzută. 

În cele 24 de state care au raportat, inclusiv New York, 0,1-1,6% din toate cazurile de coronavirus la copii au dus la spitalizare. Mai mult, în 46 de state care au raportat, inclusiv New York City, Puerto Rico și Guam, "copiii au reprezentat 0,00%-0,27% din toate decesele cauzate de COVID-19, iar 5 state au raportat zero decese la copii". 

"În statele care au raportat, 0,00%-0,02% din toate cazurile de COVID-19 la copii au dus la deces." Potrivit AAP.

În ciuda acestui fapt, administrația Biden continuă să susțină în mod copleșitor vaccinurile pentru copiii cu vârste de până la cinci ani.

Săptămâna aceasta, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, a declarat că sunt în curs de desfășurare studii privind vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între șase luni și cinci ani.